Ja sigui per a comiats de solter/a, festes particulars, o simplement per a passar una tarda entretinguda i de desconnexió total amb els amics, el paintball ha anat entrant, a poc a poc, en les nostres vides i cada vegada més persones decideixen provar l’experiència. Aquest entreteniment, que consisteix en disparar amb pistoles de pintura entre equips, és un dels més demandats entre els denominats com esports d’aventura.

A més, es pot gaudir en plena ciutat o molt a prop, per la qual cosa, a part de ser una activitat original i diferent, és una idea estupenda per a passar una estona d’allò més divertida. A aquest article de ShBarcelona et recomanem alguns dels paintball a Barcelona que, al nostre parer, són els més reconeguts.

Els paintballs més valorats de Barcelona

Un dels paintball a Barcelona més ben valorats és el Monkey Paintball (Carrer Granollers, 1, Dosrius, Barcelona). Bones instal·lacions, la millor atenció personalitzada per part dels monitors i menjar d’allò més econòmic fan d’aquest lloc un dels preferits per part dels amants d’aquesta activitat.

A tan sols vint minuts de Barcelona s’hi troba un dels millors paintball, tenint en compte la relació qualitat/preu: el Paintball Llobregat (Per autovia A2 Sortida 588 Olesa de Montserrat BV-1201 i Terrassa C-243). Aquí pots gaudir de les activitats des de 10€, el que suposa un preu altament atractiu. Malgrat que admet grups grans, cal ressaltar que aquest paintball està especialment indicat, donades les seves dimensions, per a grups una mica més petits. Ves en compte a les senyalitzacions per a trobar-lo!

Article relacionat: Karts a Barcelona.

El Barna Paintball, en canvi, es troba una mica més allunyat, a uns 30 minuts de la ciutat (Carrer del Progrés, Els Hostalets De Pierola, Barcelona). Segons les opinions generals de la gent que l’ha gaudit, es tracta del paintball de més qualitat pel que fa a escenaris, recreant disposicions que es poden gaudir en diversos videojocs. No perdis l’oportunitat d’acudir a un dels paintball a Barcelona més originals a un preu força assequible. I també per als més petits.

Article relacionat: Jugar al minigolf a Barcelona.

Per acabar, no podem evitar esmentar entre els paintball més visitats el conegut Duaka Adventures Paintball (Passeig Horsavinyà, s/n, Parc Natural del Montnegre, Pineda de Mar), bastant a prop de Barcelona, i el Montseny Adventura Paintball (Camí del Cementiri, s/n, Sant Esteve de Palautordera), que compta amb l’al·licient d’uns fantàstics monitors.

Com veus, les opcions són moltes per a gaudir d’un bon dia de rialles i aventures.

Coneixes cap altre lloc on fer paintball a Barcelona?

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Recent Posts

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

1 setmana ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

3 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

1 mes ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago

16 Festes populars i activitats a Barcelona

Si estàs planejant una visita a Barcelona i els seus voltants, t'espera un món d'emocionants…

2 mesos ago