blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Jugar al minigolf a prop de Barcelona

Primer pla d'una pilota de minigolf
Escrit per Estibaliz

Sembla que la primera versió en miniatura del golf, és a dir, el minigolf, es va crear a Escòcia durant una època en què les dones no podien jugar a aquest esport.

A dia d’avui, poden jugar-hi nens, nenes, homes i dones de totes les edats i no cal tenir coneixements previs ni un bon estat físic per aconseguir-ho. Com que és una pràctica derivada del golf convencional, en general les regles són les mateixes, només amb algunes variants com obstacles intencionats que dificulten el joc fent-lo molt més entretingut (trampes de sorra, ponts, llacs, edificis, estàtues, etc.) i també varia la manera d’executar els cops.

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a la Ciutat Comtal i vols saber on jugar al minigolf a prop de Barcelona, en aquest article de ShBarcelona t’ho expliquem tot.

Article relacionat: Paintball a Barcelona

Minigolf a Barcelona

Nena petita jugant a minigolf

Imatge via Pixabay

Per desgràcia, a dia d’avui, les preferències de moltes persones s’enfoquen més a quedar-se a casa i jugar davant d’una pantalla (videoconsoles, internet…) que sortir i gaudir amb la parella, amics o família a l’aire lliure.

És per això, que per molt increïble que sembli, a Barcelona capital ja no hi queda cap minigolf, ara cal sortir de la ciutat per a trobar-ne algun en condicions. Comencem les nostres recomanacions amb el Bowling-golf Center.

Fa més de 25 anys que aquest lloc ofereix serveis d’oci i també de restauració. Compta amb un bowling americà de 5 pistes amb vídeo marcadors electrònics personalitzats amb els noms dels participants, un espai recreatiu amb billars, futbolins i màquines d’aire, un restaurant que serveix plats combinats, pizzes, menjar per emportar, begudes, gelats… i el minigolf.

Aquest últim compta amb 18 forats i tota mena d’obstacles que fan el recorregut molt més divertit. El preu és de tan sols 3,70 € per als adults i de 3,20 € per als menors de 12 anys.

Com a proposta per a passar un dia d’aniversari molt complet i divertit, ofereixen un pack que inclou una partida a la bolera, una de minigolf, berenar i dos vals regal per a la bolera i el minigolf només per 8,50 €/persona. Els trobaràs a la zona turística de Calella, a la Costa Brava, al carrer Valldebanador 1.

Un altre lloc on jugar al minigolf a Barcelona és el Minigolf Vinyet, que ha tornat a obrir les portes per a grans i petits després de diverses renovacions en els espais. Roman obert tots els dies i és perfecte per anar a gaudir d’una jornada agradable entre amics o amb la família.

Disposen de llits elàstics, circuit de mini-karts, taules de ping-pong, billars americans, futbolins i un recorregut de 18 pistes (i 18 forats) de minigolf amb diversos obstacles i dificultats que el fan encara més entretingut (loop metàl·lic, pont, desnivells, túnels…).

Organitzen tot tipus d’esdeveniments importants, com festes d’aniversari, primera comunió, etc. i mentre que els nens s’ho passen bomba, els pares poden prendre alguna cosa o menjar tranquils. Està situat a la Ctra. Vilanova 138, a Sitges, i per a l’organització d’esdeveniments és necessari trucar al 664 87 37 91. 

Article relacionat: Portaventura

Home col·locant la pilota a un camp de minigolf

Imatge via Pixabay

Una altra opció per a jugar al minigolf a Barcelona és el Minigolf Can Duran.Tot i que es tracta d’un espai per a passar una bona estona, és molt popular pel seu restaurant, on preparen barbacoa, hamburgueses, frankfurts, entrepans, tapes i bons vermuts des de fa 30 anys.

Disposen de menjador privat per a celebracions en grup o festes infantils. Ho trobaràs al carrer Anoia 7, Urb. Can Duran, Canovelles.

Per últim, el Karting Viladecans, a l’Autovia de Castelldefels, km 12.600 (Viladecans), trobem aquest espai amb atraccions diverses, karting i, per suposat, minigolf.

Aquest últim, consta de 18 pistes totalment renovades, molt ben cuidades i amb tot tipus d’obstacles. Val la pena visitar-los!. La diversió està garantida.

Coneixes algun altre minigolf a prop de Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari