blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Paintball a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Ja sigui per a comiats de solter/a, festes particulars, o simplement per a passar una tarda entretinguda i de desconnexió total amb els amics, el paintball ha anat entrant, a poc a poc, en les nostres vides i cada vegada més persones decideixen provar l’experiència. Aquest entreteniment, que consisteix en disparar amb pistoles de pintura entre equips, és un dels més demandats entre els denominats com esports d’aventura.

A més, es pot gaudir en plena ciutat o molt a prop, per la qual cosa, a part de ser una activitat original i diferent, és una idea estupenda per a passar una estona d’allò més divertida. A aquest article de ShBarcelona et recomanem alguns dels paintball a Barcelona que, al nostre parer, són els més reconeguts.

Els paintballs més valorats de Barcelona

paintball a BarcelonaUn dels paintball a Barcelona més ben valorats és el Monkey Paintball (Carrer Granollers, 1, Dosrius, Barcelona). Bones instal·lacions, la millor atenció personalitzada per part dels monitors i menjar d’allò més econòmic fan d’aquest lloc un dels preferits per part dels amants d’aquesta activitat.

A tan sols vint minuts de Barcelona s’hi troba un dels millors paintball, tenint en compte la relació qualitat/preu: el Paintball Llobregat (Per autovia A2 Sortida 588 Olesa de Montserrat BV-1201 i Terrassa C-243). Aquí pots gaudir de les activitats des de 10€, el que suposa un preu altament atractiu. Malgrat que admet grups grans, cal ressaltar que aquest paintball està especialment indicat, donades les seves dimensions, per a grups una mica més petits. Ves en compte a les senyalitzacions per a trobar-lo!

Article relacionat: Karts a Barcelona.

El Barna Paintball, en canvi, es troba una mica més allunyat, a uns 30 minuts de la ciutat (Carrer del Progrés, Els Hostalets De Pierola, Barcelona). Segons les opinions paintball a Barcelonagenerals de la gent que l’ha gaudit, es tracta del paintball de més qualitat pel que fa a escenaris, recreant disposicions que es poden gaudir en diversos videojocs. No perdis l’oportunitat d’acudir a un dels paintball a Barcelona més originals a un preu força assequible. I també per als més petits.

Article relacionat: Jugar al minigolf a Barcelona.

Per acabar, no podem evitar esmentar entre els paintball més visitats el conegut Duaka Adventures Paintball (Passeig Horsavinyà, s/n, Parc Natural del Montnegre, Pineda de Mar), bastant a prop de Barcelona, i el Montseny Adventura Paintball (Camí del Cementiri, s/n, Sant Esteve de Palautordera), que compta amb l’al·licient d’uns fantàstics monitors.

Com veus, les opcions són moltes per a gaudir d’un bon dia de rialles i aventures.

Coneixes cap altre lloc on fer paintball a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari