blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

PLATJES DE BARCELONA (II)

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Vejam quines són les nou platges que ocupen els gairebé 4 quilòmetres de litoral barceloní:

La Barceloneta.
Al costat del Port Olímpic, és de les més grans i antigues de la ciutat. Preferida pels usuaris estrangers, també és l’escollida pels joves locals pel seu extens equipament esportiu i d’oci. S’hi fa windsurfing i kitesurf, volei-platja, ping-pong, té zona de gimnàstica, de jocs infantils i servei de biblio-platja. Desaparegudes les guinguetes (“chiringuitos”) tradicionals, sota els porxos del passeig trobem una nova generació de bars i restaurants.

Somorrostro.
Entre l’Hospital del Mar i el carrer de la Marina, comprèn un tram de costa que anteriorment pertanyia a la Barceloneta. Va ser renombrada recentment per retre homenatge al barri xabolista del mateix nom. Per la seva ubicació molt cèntrica, és una de les més triades per els usuaris.

Sant Miquel.
Condicionada el 1775, és la més antiga de la ciutat. Rep el nom de la propera església de Sant Miquel del Port. És una de les més concorregudes i animades malgrat la seva reduïda grandària. Per la seva proximitat a Sant Sebastià, sovint aquesta platja és freqüentada per nudistes.

Sant Sebastià.
En ella es troben alguns dels clubs esportius de major importància de Barcelona. És una de les platges freqüentades per persones de major edat i compta amb zones oficioses dedicades a usuaris nudistes i gais. Disposa d’àrea per a persones amb mobilitat reduïda. L’Hotel Vela és el símbol del seu paisatge.

Nova Icària.
Una de les més tranquil·les de la ciutat, sol ser la preferida de famílies amb nens i grups d’amics. Dotada amb ampli equipament esportiu, camps de volei-platja, ping-pong i zona de jocs infantils. Hi ha una àrea per a persones amb discapacitat. Entre ella i el Bogatell, un mirador amb gandules de pedra permet gaudir de la vista del mar mentre es pren el sol o es llegeix.

Bogatell.
Aquesta platja està sempre molt concorreguda, encara que menys massificada que la Barceloneta. Acostuma tenir un públic de major edat que les seves veïnes Nova Icària i Mar Bella. Compta amb quiosc de begudes i gelats, locals esportius, servei de lloguer de gandules, ombrel·les i bicicletes.

Mar Bella.
Freqüentada per un públic bastant jove, té un espai habilitat com a zona naturista. Compta amb pista de volei-platja, de skate, canastra de bàsquet i taula de ping-pong. Hi ha una base nàutica, la quitxalla disposa d’àrea de jocs, i a l’estiu es poden llogar llibres a la biblio-platja.

Nova Mar Bella.
Una “marbella”, tot junt, és el nom que es dóna als terrenys guanyats al mar, com és aquest. Es tracta d’una platja tranquil·la, amb públic jovenívol. Compta també amb servei de voluntaris que amb cadires amfíbies ajuden a persones amb mobilitat reduïda a gaudir del mar. Biblio-platja a l’estiu.

Llevant.
Condicionada l’any 2006, és l’última agregada al litoral barceloní. Encara hi manquen serveis, i no té guinguetes ni restaurants. Estar més allunyada del centre de la ciutat, li confereix un ambient tranquil amb menys aglomeracions. Un gran espai per aparcar la fa atractiva als usuaris motoritzats.

Des de ShBarcelona et convidem a què aquest estiu hi vagis, les provis totes i ens diguis quina prefereixes.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari