blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Massatge en parella a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

S’apropa el teu aniversari o l’aniversari de la teva parella? Si és el cas, et volem proposar un pla romàntic i relaxant alhora, un massatge per a dos a Barcelona. I és que, com ja sabreu, a la Ciutat Comtal hi ha nombrosos centres d’estètica i massatge on poder rebre des d’un massatge normal fins a un massatge tailandès. Avui, en aquest article de ShBarcelona us suggerim alguns dels centres on podreu gaudir d’un massatge en parella a Barcelona.

Article relacionat: Llocs per celebrar un aniversari a Barcelona

Massatge per a dos a Barcelona

Karen’s Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Situat al barri de Sant Gervasi, aquest centre de massatges de Barcelona ofereix activitats per a dues persones perfectes pels plans més romàntics. Els massatges es realitzen a la mateixa cabina i, així, els dos alhora gaudireu d’un moment relaxant al màxim escollint el tipus de massatge que prefereixis. Dins la carta de massatges de Karen’s Barcelona, ofereixen diversos tipus de massatge, comara de relaxants, descontracturants, esportius o de reflexologia, és a dir, als peus. Aquestes sessions solen durar uns 45 minuts i estan portades a terme per professionals del món dels massatges i el relax .

Silom Spa

També tens oportunitat de rebre un massatge en parella a Barcelona al Silom Spa. Ells t’ofereixen el que es diu Ying Yang, és a dir, la possibilitat de rebre una sessió oriental de massatge en la qual no solament us relaxareu amb aromes i la combinació de diferents tècniques de relaxació, sinó que també es faran els massatges de forma sincronitzada perquè puguis gaudir-ho en el mateix instant que la teva parella. Una experiència única que durarà entre 60 i 90 minuts i et costarà entre 130 i 190 euros. I, és més, també et donen l’oportunitat de gaudir d’un bany relaxant. El seu preu serà major però variarà depenent de si vols estar 60 o 90 minuts.

Shiva Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Finalment, volem destacar un altre tipus de massatge en parella molt més excitant. Es tracta d’un massatge eròtic i tántric que el podràs gaudir a Shiva Barcelona on treballen massatgistes molt bé qualificats. A la seva carta de serveis compten amb homes i dones que s’encarreguen de fer sessions a parelles en dues possibles modalitats: una d’elles seria merament sensitiva mentre que l’altra comporta més interacció amb el client. També podeu demandar aquests massatges en una habitació d’hotel si ho preferiu.

Article relacionat: Els millors massatges a Barcelona

Activitats per a parelles a Barcelona

 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si vols gaudir d’un dia espectacular, a més de posar-te en mans d’un massatgista qualificat, et proposem que organitzis un pla romàntic amb la teva parella. Barcelona és una ciutat amb múltiples possibilitats i que s’adapta a tots els gustos. Per exemple, després de la vostra sessió de massatge en parella podeu recarregar energies gaudint d’un suculent àpat a alguns dels restaurants de la ciutat comtal, depenent del barri on us trobeu, hi ha un gran ventall de possibilitats de poder posar el punt i final a un dia genial. A ShBarcelona et proposem diferents llocs per anar a sopar en parella. Però si vols alguna cosa més original, el que s’està posant molt de moda últimament són els gintònics o el cockails així que podeu anar a prendre un d’aquests beures i passar una estona agradable i gourmet. També pots optar por anar al teatre o a una sessió de cinema a una de les múltiples sales que hi ha repartides per la ciutat; a aquest link trobarás més de les nostres idees per fer activitats en parella a Barcelona.

Encara que si et ve de gust alguna cosa més íntima, et proposem que preparis un sopar romàntic a casa, amb espelmes, roba elegant, una banda sonora de fons i un menjar per llepar-se els dits. Serà una manera perfecta d’acabar aquest dia ple de relaxació, de luxe i de romanticisme, no et sembla?

Ens recomanes algun altre centre de massatges a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

4 Comentaris

Deixar un comentari