blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

Restaurants wok a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

D’uns anys ençà, els restaurants wok a Barcelona s’han posat de moda. Aquests espais es caracteritzen per oferir un bufet lliure en el qual cada comensal pot degustar tots els productes que desitgi. Inicialment, aquests restaurants oferien exclusivament menjar oriental, però en la gran majoria, s’han anat incorporant productes de la cuina autòctona que serveixen de bon reclam per a tots aquells a qui no els agradi el sushi, l’arròs o els fideus xinesos. ShBarcelona ha fet un recull dels millors woks que es troben a la capital catalana.

Restaurants asiàtics amb buffet lliure

restaurants wok a BarcelonaUn dels millor valorats és el restaurant Wok Yutaka (Carrer Rosselló, 307). En el càtering hi ha una gran varietat de mariscs, sushi, arrossos o tallarins. Per descomptat, compta amb la tradicional graella en la qual fregeixen i cuinen tot tipus de productes carnis, entre els quals s’hi troben algunes carns realment suculentes.

Un altre espai que no et pots perdre és Dim Sum Wok (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385) que, en essència, disposa d’un bufet barat, ampli i de qualitat. Inclou els típics plats xinesos, com carns amb salses o arrossos, i també suculents mariscs com navalles, pop o llamàntol. És molt recomanable, sobretot, per la gran varietat d’aliments que inclou.

Article relacionat: El Tenedor, guia foodstyle

També tens l’opció de visitar el Wok Natural (Carrer d’Amadeu Torné 36, l’Hospitalet de Llobregat), un generós bufet que conté gran varietat de carns, verdures, mariscs, peixos i les pastes més apetitoses de la cuina oriental. La seva decoració és força destacada i el seu menjador prou ampli com perquè el teu banquet es desenvolupi sense aclaparaments.

restaurants wok a BarcelonaContinuem la llista de restaurants wok a Barcelona amb el Wok to Walk (Les Rambles, 95 i carrer de Jaume I, 7), uns espais que tiren per terra l’excusa tan habitual de no sortir a dinar o a sopar fora per estalviar diners. Per què? Doncs perquè ofereix una relació qualitat-quantitat-preu realment inreible. En el seu bufet hi podràs trobar les especialitats de cuina xinesa més apreciades, a més d’altres receptes que et sorprendran.

Acabem les nostres recomanacions amb el Mitsu Wok Sushi (Carrer Aribau, 112), un lloc amb un aspecte modern en el qual la varietat de sushi i de marisc és senzillament espectacular. El seu preu també és bastant ajustat i, a la seva planxa, compten amb una varietat de salses tan gran0 que no sabràs quina triar per acompanyar els deliciosos productes del seu bufet.

 

Coneixes altres woks asiàtics a Barcelona dignes de recomanar?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari