blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

TAST A LA RAMBLA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

S’aveïna un gran esdeveniment a La Rambla que involucrarà a tot Barcelona. Aquesta artèria de la nostra ciutat, que és la més plagada de turistes per metre quadrat, és alhora molt poc transitada pels barcelonins. L’Ajuntament i molts operadors turístics, preocupats per això, han decidit emprendre accions destinades a retornar l’atenció del ciutadà cap a aquest atractiu espai.

la ramblaI per aconseguir aquest objectiu, un dels reclams previstos és Tast a la Rambla. Serà una trobada gastronòmica de primer ordre, una ocasió d’or per aglutinar a grans xefs i on provar i descobrir plats de tota la ciutat a preus populars. Se celebrarà del 12 al 15 de juny, i la seva ubicació serà la part final del passeig, a la rodalia de Colón.

Ens trobarem amb representacions de restaurants de primer nivell, com Via Veneto, Tickets, Saüc, Dos Palillos, La cuina del SO, Suculent, i molts més, fins a un total de 42 propostes de la més alta categoria gastronòmica. Sens dubte una oportunitat per devorar, en format tapa, les creacions de grans xefs. Al costat de les carpes dels restaurants en tindrem d’altres dedicades al vi, cervesa i cava.

Està previst que el mecanisme de compra sigui mitjançant tiquets, que costaran sobre els 4 euros per tast, i amb packs de menjar i beguda. Hi haurà espai habilitat per menjar al carrer, amb taules altes, així com una zona VIP situada al Centre d’Art Santa Mònica.

la rambla 3En aquesta zona es crearà també l’Aula Tast a la Rambla, on cuiners amb estrelles Michelin oferiran tallers de 25 minuts als quals es podrà assistir gratuïtament. Per tancar la Fira, està previst un concurs de tapes entre els establiments de Ciutat Vella, per propulsar les seves creacions.

Aquesta primera edició serà una espècie de prova pilot de la qual s’espera es converteixi en una multitudinària cita anual, que formi part de la Setmana Gastronòmica de Barcelona, i que integri més activitats, convertint-se amb el temps en un referent local.

A ShBarcelona estem segurs que amb accions com aquesta, la reconciliació del Passeig amb els veïns de la ciutat està assegurada. I tu què, ramblejaràs amb els xefs?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari