blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Terrasses chill-out a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

El terme de chill-out és d’origen anglès i fa referència a la calma, la tranquil·litat i el relax. És una combinació entre un estil musical contemporani (amb tempos lents, tranquils i sons suaus) i un àrea de descans. A través de ShBarcelona t’ajudarem a descobrir algunes terrasses que es troben als terrats d’alguns hotels de Barcelona perquè et puguis prendre una copa o un refrescant cocktail en un entorn molt chic, tranquil i acompanyat de música harmoniosa i relaxada. Descobreix les terrasses chill out de Barcelona i submergeix-te en un món de relax i bon gust.

Gaudir d’una terrassa chill out a Barcelona

terrasses-chill-out-barcelona2

Ohla hotel Barcelona

A l’últim pis d’aquest hotel de 5 estrelles situat en ple centre de la ciutat comtal, hi trobaràs una espectacular terrassa chill out, de decoració moderna, minimalista i avantguardista on passar una vetllada de luxe. Les vistes que ofereix la seva perspectiva circular són meravelloses i des dels còmodes sofàs es pot gaudir de les tardes a Barcelona. El seu Ohla Boutique Bar ofereix una carta de còctels preparats per Giuseppe Santamaria, un cocteler reconegut i condecorat a nivell internacional, acompanyant-los d’un ric aperitiu. Per 262€ pots gaudir d’una Master class de coctelería (de la mà de Giuseppe Santamaria), degustació de tres còctels, una nit d’allotjament i desdejuni.

Hotel Barcelona Catedral

Entre les instal·lacions de l’hotel destaca el seu restaurant Terrassa 4 Capellans, que disposa d’una zona exterior a la terrassa (coneguda com terrace catedral lounge), al costat del bar i l’àrea chill out. El seu menjar és fresc i saludable, basada en receptes mediterrànies: amanides, pastes, arrossos i carns. Per un tentempié, pots demanar begudes i aperitius. Aquesta terrassa situada en ple centre del Barri Gòtic, sens dubte és ideal per als mesos més calorosos. Hi ha millor forma de trobar el teu benestar i confort?

Hotel Clarís

Aquest hotel 5* gran luxe al Palacio Vedruna de principis del segle XX, constitueix un dels millors exemples d’integració d’una façana antiga d’estil neoclàssic en una construcció moderna. La terrassa chill out, situada a l’àtic de l’hotel, és exclusiva i bella, fins i tot té una piscina. Totes les nits posen música, encara que les nits de dijous, divendres i dissabtes hi ha sessió DJ. El servei de bar, a la nit té una àmplia oferta gastronòmica i varietat de cocktails amb alcohol o sense. Aquí el servei és d’alta qualitat i l’hotel en general brinda el màxim confort. Com a dada d’interès, el Museu Egipci és propietat de la cadena hotelera i t’entra una visita gratuïta si t’allotges en ell. El trobaràs en una zona privilegiada, a escassos metres de Passeig de Gràcia.

terrasses-chill-out-barcelona3

Hotel Arts

A qui li ve de gust prendre un aperitiu o un menjar a l’aire lliure amb unes vistes impressionants a la platja de la Barceloneta? Amb l’arribada del bon temps, a l’Hotel Arts 5* ofereix totes les nits sessió de DJ. Els dijous, Les Nits d’Arola, Concerts en directe acompanyats amb la meravellosa gastronomia de Sergi Arola (deixeble de Ferran Adrià i Pierre Gagnaire amb un estil totalment propi) no deixen indiferent a ningú en un ambient d’allò més chic. Gaudeix al costat del Port Olímpic de les magnífiques vistes en aquesta emblemàtica terrassa de la nit barcelonina amb un sopar de luxe en el seu restaurant amb estrelles Michelin. Pots rematar la vetllada amb els jocs d’atzar en el Gran Casino de l’hotel.

Eurostars Grand Marina

Al costat del Port Vell de Barcelona, es troba aquest hotel que proposa un pla diferent cada nit d’estiu en la seva exclusiva terrassa Black Marina, que ofereix unes vistes espectaculars de 360º sobre la ciutat, dels monuments més emblemàtics (Sagrada Família, Torre Agbar, Tibidabo), el mar i Montjuïc. Amb un disseny minimalista, elegant i sofisticat, aquest és un lloc de trobada molt animada en les nits estiuenques. En l’agenda d’activitats gratuïtes i obertes a tot el públic de les Black Marina Summer Nights (a partir de juliol), destaquen:

  • Dimarts de Cinema: cada setmana es projectarà una pel·lícula en versió original subtitulada en espanyol.
  • Cada dimecres Impro Summer Nights: humor de la mà dels creadors del Impro Show. Els actors improvisaran els monòlegs sobre la base dels suggeriments aportats pels assistents, que seran els guionistes.
  • Els diumenges, Jazz Sunsets: sessions de jazz en directe.

Deixa’t seduir per tot el que aquesta terrassa d’un luxós hotel pot oferir-te: còctels, música, vistes impressionants per la seva ubicació en primera línia de mar i diversió.

Quina terrassa chill out has visitat?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari