blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Anar de pícnic a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Quan gaudim de bon temps i bona temperatura… cal aprofitar! Si anar a la platja ja et sembla una mica repetitiu, per què no apostar per un pícnic a l’aire lliure gaudint d’alguns dels espais verds que ens brinda Barcelona? Aquesta també pot ser una nova forma de conèixer la ciutat i els seus racons, així com de menjar alguna cosa bona i casolana acompanyat dels teus amics o de la teva família. Des de ShBarcelona et recomanem alguns llocs en què podràs anar de pícnic a Barcelona.

Article relacionat: Els parcs barcelonins.

Fer un picnic a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

En aquest espai, situat just darrere del Castell de Montjuïc, hi trobaràs taules i bancs fixats a terra perquè tot aquell que vulgui, pugui seure a menjar, el qual fa que sigui un lloc perfecte per anar de pícnic a Barcelona. Sentiràs que estàs en plena natura, tot i estar a pocs metres de la ciutat, i podràs sorprendre’t amb unes espectaculars vistes de Barcelona. Ah, i a més, al bar que hi ha just al costat d’aquest espai reservat per a pícnics, ofereixen cervesa i pica-pica per si et ve de gust com acompanyament. Un altre parc emblemàtic de Barcelona, situat just sota el passeig d’Arc de Triomf, és el Parc de la Ciutadella, i es constitueix com un dels espais verds més grans de la ciutat. Cada cap de setmana és molt habitual veure grups d’amics o de famílies que han triat aquest indret per anar de pícnic a Barcelona, els quals gaudeixen asseguts a l’herba del parc i comparteixen l’espai amb persones que toquen instruments musicals o fan ioga. Tot en un ambient molt amigable, tot i que sempre hauràs d’estar atent als lladres i no descuidar les teves pertinences. Sens dubte un dels millors plans per a fer durant la primavera o l’estiu.

Article relacionat: Llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El Parc de la Trinitat és una de les zones per anar de pícnic a Barcelona més allunyades de la ciutat, ja que es troba a la localitat de Santa Coloma de Gramenet, però val la pena passejar pel seu ampli espai verd, pel seu D’aquest parc destaca l’escultura anomenada “Els cavalls desbocats” de Josep Ros (1993), que mostra 15 cavalls que “corren” salvatges pel parc. La nostra última recomanació d’espais a l’aire lliure per a anar de pícnic és el Parc del Laberint d’Horta. Si no coneixes aquest laberint tan emblemàtic de la Ciutat Comtal, anar a fer un pícnic és una oportunitat excel·lent per passejar entre els seus murs de vegetació i perdre’t abans de posar-te a dinar. Encara que no ho sàpigues, si és que ja coneixies el Laberint d’Horta, aquest també disposa d’una zona de pícnic amb taules i bancs de fusta per passar un dia en família o amb els amics. Com a curiositat, heu de saber que en aquest laberint i en el seu palauet es va rodar la pel·lícula de “El Perfum” de Tom Tykwer.

Coneixes altres indrets de Barcelona on es pugui fer un pícnic?

 

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari