blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

VITAMINES PER AL TEU MÒBIL

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Visitar Barcelona adquireix una nova dimensió gràcies a les aplicacions mòbils. Amb l’smartphone o la tauleta podem accedir a serveis ciutadans per informar-nos, interactuar-hi o fins i tot contractar-los.

Pisos de lloguer a Barcelona

Pagar l’aparcament, la guia del metro, el temps d’espera del bus, la cartellera de cinema o teatre, amb la possibilitat de reservar l’entrada, demanar un taxi, saber l’estat de les platges, on menjar, accedir als serveis de la Generalitat…, tot això sens dubte és una petitíssima mostra de tot el que podem trobar al món d’aplicacions per a mòbil amb l’objectiu de gaudir més fàcil i completament de la nostra estada a Barcelona.

Qualsevol aplicació que et calgui, la trobaràs a les diferents plataformes existents: IOS, Android, etc. Encara que algunes d’elles tenen una versió de pagament, la majoria són gratuïtes i ofereixen una quantitat de serveis i informació francament increïble.

Ara consultar la programació del Gran Teatre del Liceu està a l’abast de la teva mà gràcies a la seva aplicació gratuïta. Pots comprar les localitats, i fins i tot podràs veure en vídeo i fotos, detalls d’alguns dels muntatges planejats per a la temporada. Mai museus i monuments han estat tan a l’abast del visitant, i el fet de poder triar entre l’àmplia oferta tampoc fou mai tan fàcil.

Pisos de lloguer a BarcelonaPodem baixar aplicacions per escoltar la ràdio o veure programes de televisió allà on sia que ens trobem. N’hi ha per conèixer el temps que farà i poder programar millor el nostre dia fora de casa. Fins i tot una bústia ciutadana on poder informar en temps real a l’Ajuntament de la ciutat de qualsevol incident que ens passi. Una altra, des d’allà on et trobis, et diu quins punts d’interès estan a prop teu en aquest moment. Botigues, restaurants, aparcaments, farmàcies, biblioteques, etc., inclús una que t’ofereix descarregar-te totes les aplicacions relacionades amb l’Ajuntament de Barcelona; aquesta ha d’estar entre les imprescindibles.
Són moltes, massa per parlar de totes, però des de ShBarcelona t’animem a usar-les, per tal que la teva estada a la ciutat comtal sigui una experiència més completa.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari