blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Els 8 millors rooftops de Barcelona (2024)

rooftop de Barcelona
Escrit per ShBarcelona

Tant si acabes d’arribar a Barcelona per estar-hi uns dies com per viure-hi durant un temps, tens molt a fer i conèixer. Per a gaudir de les vistes i d’una bona copa a la nit en companyia, et presentem els 8 millors rooftops de Barcelona. Així, saps on anar quan tinguis convidats o vulguis sorprendre a algú especial. 

Quins són els millors sky bar de Barcelona?

Les terrasses amb vistes a a Barcelona són perfectes per a passar una bona vetllada. En elles podràs gaudir d’un bon còctel o d’un sopar mentre estàs en un entorn únic. Cadascuna de les opcions que et presentem tenen uns meravellosos rooftops que hem seleccionat des de ShBarcelona per a tu. 

Sky Bar Plaza de Catalunya

El Sky Bar Plaza de Catalunya com el seu propi nom indica, compta amb unes vistes úniques cap a la Plaça de Catalunya.

Podràs gaudir de sessions de DJ’s internacionals durant tot l’any. Obert tots els dies de la setmana, d’11 del matí a 11 de la nit, perquè gaudeixis bé sigui d’un aperitiu a la tarda, sopar o un esorzar. 

A la seva carta trobaràs varietat d’snacks com pernil ibèric, amanides, sandvitxos o nachos. Als quals podràs acompanyar amb sucs naturals, cerveses, cocktails, vins, cava o champagne.

Sky Bar Plaça de Catalunya

Sky Bar Plaça de Catalunya

Azul Rooftop Barceloneta

Azul Rooftop ofereix una experiència gastronòmica i de còctels incomparable a la platja de la Barceloneta. Amb una decoració d’estil modern, aquest lloc compta amb una espaiosa terrassa a l’aire lliure, tot això envoltat d’unes vistes panoràmiques de 360 graus on pots veure l’oceà i la ciutat de Barcelona.

Podràs delectar-te amb la cuina mediterrània elaborada pel xef Romain Fornell, acompanyada d’una cuidada selecció de còctels, vins i bombolles procedents de diversos racons del món.

Ja sigui per a gaudir de relaxades begudes sota el sol o per a viure animades nits amb bona companyia, Azul Rooftop és el destí perfecte per a aquells que busquen una experiència culinària i social sense igual.

Azul Rooftop Barceloneta

Azul Rooftop Barceloneta

Troba el teu pis ara i gaudeix d’una temporada única

Terrassa Panoràmica Colón

En ple centre de la ciutat amb vista directament a la Catedral de Barcelona. Aquesta terrassa panoràmica et permetrà conèixer més a fons el Barri Gòtic de la ciutat i així tenir un record inoblidable del mateix. 

És una terrassa tranquil·la malgrat la seva ubicació clau. Oberta cada dia d’11 del matí a 11 de la nit. L’accés és lliure i has de tenir en compte que no s’accepten reserves. Els preus de les begudes varien d’entre 5 a 14 euros

Terrassa Panoràmica Colón

Terrassa Panoràmica Colón

Article relacionat: Restaurants a la vora del mar a Barcelona

OD Sky Bar

Situat en el cinquè pis de l’avantguardista Ocean Drive Barcelona, en el cor del districte de l’Eixample, OD Sky Bar ofereix un racó privilegiat per a contemplar la ciutat i sentir la brisa des de les altures. Aquest rooftop  es distingeix pels seus elegants mobles de saló urbà, piscina en el terrat i ampli espai de terrassa.

OD Sky Bar ofereix una selecció de còctels i begudes, acompanyades de la vibrant música de DJs locals i convidats especials que animen les nits dels divendres i dissabtes.

OD Sky Bar

OD Sky Bar

360º Terrassa Barceló Raval

Des de la planta 11 i situat en el barri del Raval, trobes la terrassa 360º, fent un volt a tot l’edifici. Està oberta durant tot l’any i és un pla perfecte tant de dia com de nit per a veure tenir les millors vistes. Muntanya, mar i ciutat són la combinació d’aquest rooftop.

En algunes ocasions, podràs gaudir de música en directe amb diferents DJ’s, així com degustar la seva carta de tapes, plats i còctels. 

360 Terrassa Barceló Raval

360º Terrassa Barceló Raval

Terrassa del Sercotel Rosselló

Si estàs buscant un dels millors sky bar de Barcelona amb vistes directes a la Sagrada Família, aquest és el teu lloc. Per a molts, és un secret a veus que la terrassa del Sercotel Rosselló compti amb una panoràmica única de la basílica de la Sagrada Família.

A més, des d’allí mateix veuràs les tres xemeneies de Sant Adrià fins a arribar al Palau de Montjuïc, on albiraràs al mar de fons. A la terrassa trobaràs una zona de jacuzzi per a aprofitar els dies de calor, gandules i taules per a prendre una copa.

Terrassa Sercotel Rosselló

Terrassa Sercotel Rosselló

ElCielo Rooftop

Situat a la Barceloneta, al punt més alt del Sofitel Barcelona Skipper, es troba ElCielo Rooftop, un exclusiu bar i restaurant en el terrat que enlluerna amb la seva piscina escènica i el seu ambient chic.

Durant el dia, es reserva per als privilegiats hostes de l’hotel, però a hora foscant, ElCielo s’obre al públic. És el lloc ideal per a relaxar-se i ser part de l’escena de la moda estiuenca de Barcelona.

ElCielo Rooftop

ElCielo Rooftop

The Roof – The Barcelona EDITION

Una estada mediterrània i icònica que pots visitar si ets a la ciutat. Situada en la desena planta de l’hotel de 5 estrelles The Barcelona EDITION, tindràs unes vistes increïbles cap al barri del Born, la Catedral Gòtica, el Mercat de Santa Caterina, entre altres.

Un lloc perfecte per a veure un capvespre excepcional. Després de visitar aquest terrat amb vistes, segurament voldràs venir a passar una temporada a aquesta zona. 

The Roof - The Barcelona Edition

The Roof – The Barcelona Edition

Alguna vegada has estat en alguns d’aquests rooftops? Si és així, explica’ns la teva experiència! Si no, esperem que t’animis i que descobreixis alguns dels rooftops de Barcelona

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari