blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Viure a Barcelona

10 consells per a la decoració de terrasses petites

terrassa decorada a Barcelona
Escrit per ShBarcelona

Si tens una terrassa a casa, tens un tresor. Per més que sigui petita, és un espai a l’aire lliure que et permet gaudir en qualsevol època de l’any. Ja sigui fer un bon desdejuni o posar-te una estona al sol. La decoració de terrasses petites ha de fer-se a consciència i buscant aquells trucs que ajudin a aprofitar més l’espai. En aquest article t’ensenyarem 10 consells perquè comencis a aplicar avui mateix.

Idees per a decorar terrasses petites

Com en qualsevol espai que té una grandària reduïda, el truc en decorar terrasses que siguin estretes i llargues està a aprofitar cada racó. I que el que es col·loqui en ella sigui funcional. Alguns consells que pots aplicar per a la decoració són els següents:

Tria mobles petits

Els mobles petits són perfectes per a la decoració de terrasses estretes. Però perquè l’espai no estigui tan recarregat, utilitza aquells mobles que necessitis, ni més ni menys.

Aplica l’estil minimalista

Quan parlem d’estil minimalista ens referim a triar aquells objectes i accessoris bàsics. La llei en el minimalisme és menys és més, amb el que opta per elements funcionals per al dia a dia a la teva terrassa. Per exemple podries col·locar algunes cadires plegables que al no utilitzar-les les guardis en una cantonada. O col·locar un parell de coixins. Es tracta de no recarregar l’espai.

decoració de terrassa petita a Barcelona

Balcó amb taula i cadires plegables

Afegeix il·luminació

Una de les coses que sempre succeeix en la decoració de terrasses petites o grans és que ens oblidem de la il·luminació. És lògic que en el dia tindrem la llum solar, però per la nits d’estiu també podem usar la terrassa. A més, la il·luminació ajuda a crear un efecte en el qual l’espai es vegi més gran.

Mobles funcionals

Dèiem anteriorment que a més d’aplicar l’estil minimalista, és important l’elecció dels teus mobles. Que siguin funcionals i que et permetin aprofitar cada racó. Una petita taula que sigui al mateix temps un lloc per a guardar mantes o altres objectes. O una taula plegable que es pugui col·locar en una barana.

terrassa bonica i petita il·luminada

Terrassa amb elements d’il·luminació

Fusiona la decoració amb l’interior

Aquest és un consell que t’ajudarà al fet que la terrassa es vegi més gran. Aplica alguns trucs perquè no es vegin les separacions de l’interior a l’exterior de la casa. Això es pot realitzar fusionant els colors i el tipus de decoració d’un costat i de l’altre. Si t’interessa aplicar aquesta tècnica però no saps com, una bona opció perquè la teva terrassa petita és contactar amb decoradors experts. Estudiaran l’espai i et donaran propostes d’acord amb les millors opcions del mercat.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Inclou verd a la teva terrassa

Qualsevol espai exterior necessita de plantes per a veure’s equilibrat. Però en decorar terrasses estretes i llargues has d’anar amb compte de no passar-te amb elles. Una opció són les plantes petites o l’incloure alguna d’aquestes plantes anomenades trepadores que no t’ocuparan espai.

Un organitzador de magatzematge

En qualsevol terrassa, hi ha elements que cal protegir i guardar quan hi ha vent o plou. És el cas per exemple dels coixins. Tenir un petit organitzador que serveixi de magatzematge és clau. Així podràs resguardar tot el que requereixis i més. Cerca aquell que s’adapti en grandària i forma.

terrassa petita decorada amb plantes boniques

Balcó amb plantes i elements verticals

Decoració en vertical

Un dels trucs que d’assegurança veuràs en els millors pisos de lloguer o venda a Barcelona que tinguin terrasses petites és, la decoració en vertical. Ens referim amb ella en afegir plantes, objectes i accessoris en la zona de les parets. Així, aprofitaràs molt millor l’espai sense deixar de donar-li el teu toc personal.

Utilitza una prestatgeria de paret

Sí, les prestatgeries de paret són un element de decoració per a terrasses petites indispensable. En ella podràs afegir des de petites plantes fins a peces de decoració o qualsevol altre objecte que sigui del teu interès. Per exemple, també podries col·locar allí una fondeu o qualsevol altre element que utilitzis per a fer una petita barbacoa.

terrassa decorada amb banc i prestatgeria

Terrassa petita amb banc i prestatgeria

Un banc per a aprofitar les cantonades

Una de les formes habituals de decoració de terrasses petites que segur que hauràs vist en més d’un lloc és la col·locació d’un banc. Amb això, utilitzaràs cada centímetre de la terrassa perquè ho podràs fer en forma de “L”. A més, la majoria de les vegades pots convertir aquest banc en un espai d’emmagatzematge amb tapa on guardar diferents accessoris o els propis coixins. Les opcions de bancs per a terrasses són infinites. Tria aquella que t’agradi més i s’adapti al teu estil de decoració.

Esperem que aquests consells et siguin de gran utilitat i que encara que la terrassa sigui petita, la gaudeixis en el teu dia a dia. Recorda que pots trobar els millors pisos de lloguer o venda a Barcelona per a viure a ple la vida a la ciutat comtal.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari