blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

3 raons per a estudiar un MBA a Barcelona el 2021

mba barcelona

S’apropa l’inici de l’any i estem en aquella època per buscar raons per a estudiar un MBA a Barcelona el 2021. La ciutat sempre ha conviscut amb estudiants nacionals i internacionals, així que et serà molt fàcil i ràpid adaptar-te.

Vols viure en un entorn internacional? Ho tens. Vols anar a la platja? Benvingut/a al Mediterrani. Desconnexió rural entre exàmens? Barcelona compta amb parades de metro que et porten directament a la muntanya.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

En aquest article repassarem els principals motius per a venir a estudiar un Màster en Business Administration a Barcelona, també les mesures del Covid-19 obligatòries durant els primers mesos de 2021, algunes universitats importants i on viure mentre duri la teva estada.

estudiar mba barcelona

Imatge via Unsplash

Vens a estudiar un MBA a Barcelona el 2021?

Una vegada ja saps on estudiaràs a Barcelona, el següent pas és saber on dormiràs i a viuràs durant l’estada a la Ciutat Comtal. A ShBarcelona, disposem d’un ampli catàleg de pisos per a estudiants a Barcelona.

La ciutat està oberta i disposada a acollir en els seus preciosos barris a tota mena d’estudiants. Aquells que desitgen estudiar un MBA a Barcelona el 2021 ho tindran molt fàcil per a adaptar-se al ritme de vida de la ciutat.

nois estudiant raons per estudiar mba barcelona

Imatge via Pexels

Per què estudiar MBA a Barcelona?

Les carreres universitàries sovint ofereixen una formació bàsica que necessita ser complementada amb estudis superiors. És més, si algú desitja millorar el seu curriculum vitae, la primera opció sempre és estudiar un Màster o un postgrau.

És Barcelona una bona opció? Aquesta és un dubte raonable entre els estudiants que cada any planegen el seu viatge. Diguem que la resposta és una combinació entre diversos factors. Al cap i a la fi, realitzar un màster de negocis d’aquest calibre a la ciutat és una experiència completa.

1) Qualitat de les escoles de negoci

La ciutat és seu de 2 dels 20 millors programes MBA del món per a aquest 2021. En concret, IESE es troba en el lloc número 11 i li segueix els passos molt de prop, ESADE en la posició 13.

Després, estan EADA en el lloc 141, empatats en el mateix nivell entre el 151 i el 200 es troben EAE Business School i ESIC Business & Marketing School, i finalment, en més de 200 es troba Global Business School (GBSB).

📌 Totes aquestes dades procedeixen de la web independent i especialitzada en comparació de MBA Topmba.com

Anem a descobrir les dues millors institucions, IESE i ESADE:

IESE – La millor escola de negocis a Espanya

IESE ha estat en els primers llocs del rànquing mundial de MBA durant anys, i els seus profunds avenços en la indústria fan que sigui la millor opció per a aconseguir un lloc de treball i salari més top del mercat.

Situat en els pujols del barri acomodat de Sarrià-Sant Gervasi amb vista a Barcelona, el IESE és un programa de MBA de primera classe i un gran nom per incloure en el teu currículum, especialment per a una carrera en finances o consultoria.

Malgrat tenir la matrícula més cara de Barcelona, el IESE compta amb una xarxa de reclutament actiu a través de Bain, McKinsey, BCG i Fortune Global 500.

ShBarcelona compta amb pisos en lloguer en Sarrià Sant-Gervasi, especialment pensats per a estudiants de IESE que desitgen viure prop de la seva universitat.

classe estudiants raons per fer mba

Imatge via Pexels

ESADE – La innovació en el MBA

ESADE ha anat pujant esglaó a esglaó en el rànquing durant els últims 15 anys al costat del IE de Madrid. Tot i que no acaba de tenir el pedigrí de molts anys d’experiència del qual gaudeix el IESE, ESADE té un equip docent internacional, col·labora amb corporacions internacionals, i disposa de facultats de dret i de llengües.

Per a un professional innovador, ESADE s’erigeix com la primera opció al Campus Creapolis de Sant Cugat. Encara que el desplaçament diari de 30 minuts amb tren des del centre de Barcelona pugui resultar molest, cal tenir en compte que les possibilitats tècniques que ofereix ESADE no tenen precedents i porten al límit l’estratègia de negoci creatiu.

A més, per a les èpoques d’exàmens i de preparació de treballs, ESADE compta amb una seu a Barcelona, en el barri de Pedralbes on es troba la seva biblioteca.

És per això que nosaltres escoltem les peticions dels alumnes de ESADE que desitgen viure prop de les seves instal·lacions. Així doncs, disposem d’una llarga llista d’apartaments a Pedralbes, però també de pisos de lloguer a l’Eixample, segurament el millor districte per a compartir habitatge.

ESADE barcelona

Imatge via VisualHunt

2) La cultura i la vida de Barcelona

Com totes les ciutats durant el 2020 i principis del 2021 no estan passant pel seu millor moment. La pandèmia del Covid-19 obliga al confinament i a la distància social, però no per això, els barcelonins deixen per complet la seva vida.

Terrasses, tapes i gran tradició de bars i vermuteries. Aquests són 3 elements bàsics de la vida dels locals. Si vens a Barcelona descobriràs el plaer de la gastronomia catalana en el seu màxim exponent, a més de compartir-lo a les terrasses a l’exterior dels bars.

En aquest article podràs veure una selecció de les millors terrasses amb vista de la Ciutat Comtal.

D’altra banda, el vermut és una beguda molt típica a Catalunya, un aperitiu ideal abans del migdia. Ideal perquè els estudiants de MBA gaudeixin durant els caps de setmana a la ciutat.

estudiar barcelona mba

Imatge via Unsplash

3) Clima i geografia de Barcelona

Els qui venen a Barcelona ho fan també pensant en el seu clima mediterrani i les seves temperatures agradables. Això sí, si arribes al gener de 2021 a estudiar el teu MBA procura portar roba d’abric, ja que arribaràs en els dos mesos més freds de l’any. Però, tranquil/a, a partir de març comença la primavera i pujaran les temperatures.

Finalment, si vens a Barcelona per a estudiar el teu MBA, no tot serà estudiar, presentacions, llibres i biblioteca. També mereixes un moment de descans. Si vols conèixer alguns petits viatges sense cotxe, prova aquest article de sortides a menys de 100 quilòmetres de Barcelona.

on viure a barcelona

Imatge via Unsplash

On viuré durant el MBA a Barcelona de 2021?

Aquest és un dubte també clàssic dels estudiants que aterren a la Ciutat Comtal anualment. Doncs bé, a ShBarcelona som experts en atendre estudiants internacionals.

El nostre equip multilingüe de comercials i gestors estaran al teu costat mentre duri la seva estada a la ciutat. Coneix tots els nostres pisos de lloguer mensual a Barcelona, apartaments totalment equipats i moblats per a entrar a viure.

Sou diversos companys? Cap problema, recomanem els pisos de 2, 3 o fins i tot 4 habitacions a l’Eixample o Gràcia, segurament els millors districtes per als estudiants de MBA.

Estàs pensant a venir a Barcelona per a estudiar el teu Màster d’Administració en 2021? Si t’ha semblat interessant o vols aportar la teva opinió, deixa a baix el teu comentari

Fonts:

  • https://www.topmba.com/mba-rankings/global/2021
  • https://www.esade.edu/es/
  • https://www.iese.edu/es/

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari