blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

4 coses que has de saber sobre el Torneig Conde de Godó 2022

pista de tennis a Barcelona
Escrit per ShBarcelona

Queden molt pocs dies perquè comenci el Torneig Conde de Godó 2022 a la ciutat de Barcelona. Serà l’edició número 69è des de l’Era Open i es celebrarà, com tots els anys, en el Real Club Tennis de Barcelona. Et comptem més detalls sobre aquest esdeveniment a Barcelona.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Quan és el Torneig Conde de Godó?

Del 16 al 24 d’abril es podrà veure el Barcelona Open Banc Sabadell o també conegut com el Torneig Conde de Godó. Des d’inicis d’aquest mes es poden veure diverses activitats al voltant de la competició organitzades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat d’impulsar el món del tennis entre els ciutadans.

Una d’elles és la col·locació de pistes de mini tennis en llocs històrics i molt coneguts de la ciutat, així com també tours personalitzats, concursos de grafitis i promocions per a assistir a algun dels partits a disputar-se.

ShBarcelona, la teva opció immòbiliaria

Activitats entorn al Torneig Conde de Godó

Si estaràs per la ciutat de Barcelona aquests pròxims dies, no et perdis algunes de les activitats entorn a l’ATP 500 de Barcelona com per exemple:

Pistes de Mini Tennis

Com anunciàvem anteriorment, una de les activitats principals és la col·locació de mini pistes de tennis al voltant de tota la ciutat. Si vols jugar en alguna d’elles, aquí tens més informació:

  • Plaza dels donis (Gràcia) – Divendres 8 d’abril de 17 a 19 hores.
  • Plaça Comercial del Born – Dissabte 9 d’abril de 12 a 14 hores.
  • Parc Sagrada Família – Diumenge 10 d’abril de 12 a 14 hores.

Concurs de grafitis

Si ets amant de l’art urbà, el dissabte 9 d’abril de 12 a 14 hores tens una cita a la Plaça Comercial del Born. Allí diferents artistes locals competiran realitzant pintures en directe tenint com a temàtica principal el Torneig Conde de Godó.

L’obra guanyadora s’exposarà durant tota la setmana al Barcelona Open Banc Sabadell.

Marxa solidària per a aficionats

Una altra de les activitats més interessants que trobaràs durant aquests pròxims dies és la marxa solidària. El divendres 15 d’abril, es citaran entorn a 100 aficionats de l’ATP 500 de Barcelona. La cita serà a les 17 hores a la Plaça Catalunya. Els participants podran visitar les instal·lacions del Real Club Tennis de Barcelona un dia abans del seu inici.

Però potser el més interessant d’aquesta marxa és que el final del recorregut serà a la Pista Rafa Nadal, on es permetrà fins i tot als participants fer un piloteig en ella.

Article relacionat: Pedralbes, el barri de l’elit barcelonina

On comprar les entrades per al Open Tennis de Barcelona?

Les entrades per al Torneig Conde de Godó 2022 es troben disponibles a la plataforma Proticketing. Durant la fase prèvia, que comença el dissabte 16 d’abril, trobaràs entrades a partir de 9 euros.

La primera ronda del torneig serà el dilluns 18 d’abril i compta amb entrades disponibles des de 21 euros. Per als vuitens de final, quarts de final i la final, hi ha una ocupació de gairebé el 95%. Si t’interessa assistir a aquest campionat ATP a Barcelona, afanya’t!

És la teva oportunitat de veure a grans esportistes com Tsitsipas, Sinner, Hurkacz, Rudd, Norrie, Alcaraz, Shapovalov o Schwartzman. Tots tennistes en el top 20 del món. Lamentablement Rafa Nadal, qui estava anunciat al torneig, no podrà participar per una fissura d’estrès.

Si necessites allotjar-te aquests dies a la ciutat comtal, una opció excel·lent és el lloguer de pisos per dies a Barcelona. La combinació perfecta perquè gaudis també d’uns dies de turisme en aquesta gran ciutat europea. A més, tindràs la llibertat que necessites en un pis amb les millors comoditats tant per a tu com per a la resta dels teus acompanyants. Una excusa ideal per a visitar Barcelona i veure el millor tennis!

ShBarcelona ofereix pisos turístics a Barcelona

Lloguer turístic de ShBarcelona

Troba allotjament per al Torneig Conde de Godó 2022!

Per als qui volen viure el torneig íntegrament, tenen la possibilitat de gaudir del “Hospitality”. Es tracta d’una passada VIP on tindran les millors vistes a la pista central en llotges especials, accés a la terrassa, restaurant amb taula reservada per a 6 comensals, accés a zona comercial i activitats exclusives. Una manera de viure el tennis en tota la seva extensió.

Quin és l’origen del Torneig Conde de Godó?

Encara que comunament es coneix com a Torneig Conde de Godó, el nom oficial és Barcelona Open Banc Sabadell. A vegades també ho trobaràs com l’ATP 500 de Barcelona. Però, per què es fa referència al Comte de Godó?

Per a això, hem d’anar-nos a l’època històrica en la qual regnava Alfons XIII. Durant aquesta època es van conèixer tres Comtes de Godó diferents. El primer va ser Ramón Godó Lallana, fundador del conegut periòdic “La Vanguardia”. Posteriorment va arribar el seu fill, Carlos Godó Valls, qui l’any 1935 va presidir el Real Club Tennis de Barcelona. Va ser justament amb aquest càrrec que va decidir l’any 1953 crear el Torneig Conde de Godó.

jugador de tenis fent servei de pilota

Foto via Unsplash

Després de morir l’any 1988, el seu fill Javier Godó Muntañola, és qui pren el llegat. Avui dia, és ell qui és present en el lliurament de premis del torneig creat pel seu pare i a qui veurem en la final del Torneig Conde de Godó 2022.

Esperem que gaudeixis del Torneig Conde de Godó 2022. Si necessites allotjament per a aquests dies especials i els pròxims, recorda que el lloguer de pisos per dies a Barcelona és una excel·lent solució. Gaudeix del millor tennis!

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari