blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Discoteques per a singles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

Si ets solter i vols experimentar i passar una bona estona, des de ShBarcelona et proposem bons plans per aconseguir que una nit a Barcelona es converteixi en tota una experiència per a lligar. Si bé a la ciutat trobaràs un munt de possibilitats per poder sortir de nit, hem volgut recollir les millors opcions per als solters de Barcelona.

Festes, punts de trobada o activitats variades, tot el que busques per poder lligar mentre surts de marxa ho pots trobar aquí. Fica’t les teves millors gales i surt a descobrir les millors discoteques per a singles a Barcelona, i el destí farà la resta. ¿T’hi animes?

Article relacionat: On anar a ballar a Barcelona

Les millors discoteques per solters a Barcelona

Sortir per Barcelona es increïble. Els locals i discoteques de la Ciutat Condal t’esperen per rebre’t amb amics, parella o… ¡sols! Ser single a Barcelona està en tendència, per això les discoteques de la ciutat s’han convertit en un divertit punt de trobada on a més de passar-ho bé, lligar serà tot un plaer. Si estàs solter i no tens pla per avui, apuntat les següents recomanacions.

Discoteca amb llums futuristes

Imatge via Unsplash

Luz de Gas és una discoteca on lligar és un ritu ben fàcil. Vibra amb la millor música de ahir i avui i rodejat de el millor ambient de la ciutat. Entusiasme, alegria, bon rotllo i gent guapa. ¿Què més vols?.

Si existeix un veritable temple de la festa pels solters a Barcelona, aquest es sens dubte Razzmatazz, al barri del Poblenou,un local on podràs gaudir de diversos ambients al més pur estil alternatiu. Lliga a ritme de rock, electrónica o reggae o dels millors concerts de la ciutat. Les seves sales esperen als singles de Barcelona y arreu per poder fer contacte mentre gaudiu de la nit barcelonina.

Rock, indie i els hits del moment és el que podràs escoltar a Magic, una discoteca que t’ofereix un ambient únic perquè deixis anar els teus dots de seducció. Aquest petit local té un aforament força limitat, però pels singles de Barcelona es una aposta assegurada. Si busques lligar aquesta nit a Magic et podràs apropar. Si et trobes per la Barceloneta i vols gaudir d’un ambient únic, la millor opció es anar a Opium.

Aquest elegant local no només t’ofereix una nit de ritme i bona música, sinó també un sopar deliciós, una copa prèvia i molta gent nova per poder establir noves relacions. Una de les millors discoteques de la ciutat amb vistes al mar.

Article relacionat: Les millors discoteques de Barcelona

Com no tot es festa, us proposem alguns locals que també son ideals pels singles a Barcelona. Si vols conèixer a gent nova, aquests espais volen convertir-se en un punt de trobada i de referencia per a primeres cites.

Gent ballant a un club musical

Imatge via Unsplash

¿A què esperes per animar-t’hi?. El local per excel·lència pels singles de Barcelona és el Happy Dates. Deu taules i deu desconeguts t’esperen per compartir amb tu sis minuts de la seva vida.

Happy Dates es un local de cites ràpides on lligar es converteix en una aventura trepidant. Si vols trobar la teva mitja taronja de manera ràpida i veloç, Happy Dates es la millor opció per introduirte al speed dating.

Pels singles de Barcelona que busquin un ambient intel·lectual i culte, Heliogàbal es la proposta perfecta. En aquest bar musical podràs conèixer i lligar amb molta gent amant de l’estil indie. El trobaràs al districte de Gràcia.

Les Gens que J’aime es un pub ubicat al vell mig de l’Eixample onels singles de Barcelona podran gaudir de bona música y millor ambient. El magnetisme que desprèn l’emblemàtic local no et deixarà indiferent. Si ets solter i busques un bon pla, deixat emportar per la bona energia de Les Gens que J’aime.

Ens recomanes alguna altra discoteca per a singles?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari