blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Les 7 raons per a viure en un apartament amb vistes al mar a Barcelona

apartament amb balcó i vistes a la mar

Si penses en una imatge de Barcelona segur que penses en les seves platges. La ciutat està envoltada pel Mar Mediterrani i un bany a la seva costa és un reclam únic. Per això, si vols venir, aquí et presentem 7 raons per a viure en un apartament amb vistes al mar a Barcelona.

On comprar un pis a la platja a Barcelona?

Tens al cap el mapa de Barcelona? Situes Montjuïc? L’Hotel Vela? I El Fòrum? Genial. Comencem bé. Mentalment acabes de fer un recorregut a ull de gavina de tots els territoris costaners de la nostra ciutat.

Doncs bé, perquè quedi clar, llogar un pis prop d’una platja a Barcelona és una estupenda opció per a viure a la ciutat. Vols comprar un pis per la zona? Perfecte!

Seguint el sentit de la ruta anterior, repassarem les 10 platges que integren el litoral barceloní.

  • Sant Sebastià
  • Sant Miquel
  • Barceloneta
  • Somorrostro
  • Nova Icària
  • Bogatell
  • Mar bella
  • Nova Mar Bella
  • Llevant
  • Banys del Fòrum

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

1. Inversió d’èxit

Invertir en un apartament en una platja a Barcelona per a després llogar-lo i obtenir grans beneficis en la temporada alta és una opció clàssica de fer negoci a la ciutat.

Si estàs pensant a invertir, un dels punts calents de Barcelona són les platges. És un lloc on sempre hi ha demanda, ja que els milions de turistes que visiten la Ciutat Comtal a l’estiu desitgen llogar un pis el més pròxim a la platja possible.

A més, si es compra un pis amb llicència turística, el negoci va per si sol, ja que, segur que tindràs cues de persones amb ganes d’entrar al teu pis amb vistes al mar.

En general, els preus dels lloguers turístics de les zones costaneres són més elevats que en la resta de la ciutat, així que, si el teu projecte és invertir en el sector turístic, millor prop de la mar que a l’interior.

Vols comptar amb professionals per a gestionar el teu allotjament vacacional? 🏖️
Contacta amb l’equip de lloguer d’allotjaments turístics de ShBarcelona que estarà disposat a solucionar tots els teus dubtes.
carrer amb platja a Barcelona

Foto via Pexels

2. Ser rendibles més enllà de l’estiu

Molt bé, tinc un allotjament turístic molt rendible de maig a octubre, però i la resta de l’any? Això no és problema. Existeixen altres vies d’obtenir rendibilitat en les èpoques en què els turistes abandonen la ciutat.

Una vegada l’últim inquilí de vacances ha lliurat les claus, pots posar el teu pis amb vistes al mar de Barcelona en lloguer de Temporada.

És a dir, apartaments moblats que estan pensats per a treballadors o estudiants que venen per a l’any lectiu. En general, aquesta temporada transcorre entre octubre i juny, però en si, són contractes que van des dels 32 dies fins als 11 mesos, sense importar el mes en què entrin els inquilins.

I a part, pots viure al teu apartament quan ho desitgis, sempre tens l’última decisió. Pots mudar-te quan vulguis. Et vas d’estiu a una altra platja? Quina alegria!, a la tornada, hauràs cobrat les rendes dels turistes i podràs gaudir del teu apartament amb vista a la mar la resta de l’any.

Vols conèixer més d'aquesta mena d'arrendament?🏘
Pots visitar la nostra pàgina amb tot el catàleg dels nostres pisos de lloguer per mesos a Barcelona.
apartament amb balcó i vistes a la mar

Foto via Pexels

3. Platja durant tot l’any

Més enllà de si llogar o no, els qui viuen prop del mar guanyen en salut. Mentre els turistes gaudeixen de la platja 7 – 9 dies, tu la gaudiràs 7 – 9 mesos!

El plàcid clima de Barcelona permet baixar a la platja gairebé qualsevol dia de l’any, una jaqueta lleugera serà el teu únic acompanyant.

Sortir a passejar, pescar, caminar sobre la sorra, fer surf, bussejar, banyar-se diàriament o simplement recórrer el passeig marítim. Aquesta és una llista incompleta de la gran quantitat d’activitats que la resta dels mortals que no viuen a peu de costa ni poden imaginar-se. Mentre que tu ho tens a només 100 metres del portal del teu edifici.

4. Apartament amb relaxant vista a la mar

En comprar un apartament amb vista a la mar no sols adquireixes un immoble d’estupendes característiques, hi ha alguna cosa més.

La sensació de mirar a la mar és calmant i tranquil·litzadora, però no ho diem nosaltres, ho argumenta la doctora Cervera López, en aquest article d’El País. En concret, d’aquesta manera tan directa respon a la pregunta de: què té el mar que ens atrapa?. “Té la puresa de l’aire, el vaivé de les ones i el seu so relaxant, la lluminositat del sol, que augmenta la producció endògena d’endorfines”.

Coneix tots els nostres pisos a la platja

5. Compte amb la humitat i tenir en compte el manteniment

Ara bé, no tot és bo. Una cosa que has de tenir en compte si compres un pis en primera línia de la mar és que el manteniment segurament serà més car que un immoble que estigui a l’interior de la ciutat.

L’ambient humit i salat de la costa pot danyar els mobles o l’estructura d’un pis. Has d’estar especialment alerta amb òxids, fongs i humitats en les parets.

Simplement cal tenir més cura, així com dedicar més temps i recursos a arreglar els possibles desperfectes.

6. Impostos de cases a peu de costa

En tractar-se d’un apartament amb vistes al mar i a prop de la platja, el més segur és que tinguis un IBI elevat (Impost de Béns Immobiliaris). Has de calcular quant has d’abonar a l’ajuntament.

Consulta aquesta web de l’Ajuntament de Barcelona per a saber com i quan has de fer el pagament de l’impost.

7. El reconeixement intangible de viure a la platja

No volem acabar aquest article sense comentar un fet que tots coneixen. Viure a primera línia de mar a Barcelona et dona cert prestigi.

El reconeixement que veuràs en les cares dels teus convidats quan arribin a la teva casa i vegin la finestra o millor encara el balcó o la terrassa oberta a la mar. La platja als teus peus, la immensitat del Mediterrani en el teu horitzó i la brisa marina que garanteix una vetllada esplèndida.

gossos a la platja de l'apartament a Barcelona

Foto via Pexels

Llogar o vendre un apartament amb vistes al mar

Després d’aquestes 7 raons per a tenir el teu apartament amb vistes al mar a Barcelona, segur que t’hem posat les dents llargues per a voler un pis a la platja. Entre la rendibilitat, la tranquil·litat i el prestigi, un pis en la costa de Barcelona és un èxit segur.

Contacta amb ShBarcelona

Fuentes:

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari