blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Consells per llogar un apartament turístic aquest estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona acull diàriament a milers de turistes, a qualsevol època de l’any, ja sigui en hotels, hostals, albergs o apartaments turístics. Sens dubte, la Ciutat Comtal s’ha convertit en un referent pel turisme, ja que es tracta d’una ciutat molt completa, doncs disposa de zones de costa, monuments de gran interès històric-artístic, excel·lent gastronomia, comerços i serveis de luxe, alta muntanya a zones properes, i un llarg etcètera.

Des de ShBarcelona, com a especialistes en lloguer d’apartaments turístics, us portem un recull de consells pels nous nouvinguts que vulguin llogar un pis turístic a Barcelona.

Article relacionat: Les zones de Barcelona amb els lloguers més baixos per viure

Gaudeix de la teva estada a Barcelona sense contratemps

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Hi ha diverses maneres de llogar un apartament turístic a la ciutat de Barcelona. Una d’elles és mitjançant alguna de les plataformes turístiques més destacades de lloguer d’allotjaments amb finalitats turístiques, com AirbnbHomeAwayBeMateWimdu o HouseTrip, entre d’altres.

Sembla còmode i senzill, però és important tenir en compte una sèrie de coses en cas de decantar-nos per aquest mitjà per reservar el nostre allotjament de vacances:

  • Informar-se bé de les normes que cada aplicació o plataforma de lloguer de vacances relacionades amb la intermediació entre el propietari i el llogater. És important llegir bé les polítiques de cancel·lació, perquè cada propietari és lliure de posar les seves. Entre elles és primordial saber si poden cancel·lar una reserva ja pagada.
  • Durant l’estada és imprescindible respectar les normes bàsiques de convivència i de sentit comú, en cas contrari i si els veïns es queixen al propietari, és possible que es generin problemes que poden desembocar en el teu desallotjament de l’immoble o alguna penalització.
  • És interessant conèixer les opinions d’altres persones que han llogat el pis, d’aquesta manera podràs fer-te una idea de si tot és correcte o hi ha alguna cosa que pugui afectar a la teva estada.
  • Procura assegurar-te que l’apartament existeix i no es tracta d’una estafa. En aquest tipus de plataformes és més comú del que sembla. Una de les maneres és parlar directament amb el propietari, sol·licitar més imatges de l’immoble o, fins i tot, un vídeo d’aquest. En cas de dubte, no es recomana pagar cap reserva.
  • Assegura’t que el propietari de l’apartament compti amb la llicència per a allotjament turístic en regla.

Article relacionat: Barris on s’han revalorat es pisos

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Tots els consells anteriors són útils per a les persones que realitzen la reserva a través de les plataformes de lloguer en línia. Una altra opció és reservar mitjançant agències autoritzades de lloguer, ja sigui de lloguer turístic, com de lloguer de temporada o de llarga estada.

En aquest cas, el futur inquilí es desentén de molts dels tràmits abans enumerats, ja que l’agència s’encarrega de tot. Les agències com ShBarcelona només treballen amb immobles amb llicència turística i gestionen qualsevol tràmit o incidència que l’arrendatari pugui necessitar abans, durant i després de la seva estada.

Aquest tipus d’agències disposen d’una gran bossa d’immobles de tota mena, per a totes les necessitats i als emplaçaments més turístics de la Ciutat Comtal, com als barris de la Barceloneta, al costat de la platja, del Born o El Front Marítim del Poblenou.

Què t’inspira més confiança, llogar un pis en línia o mitjançant una agència?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari