blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Viure a Barcelona

Et quedes a casa? Prepara el teu pis per una marató de sèries

parella mirant al saló marató de series

A causa de la pandèmia del Covid-19 cada vegada passem temps dins de casa. A més a més, les baixes temperatures conviden a gaudir de la calidesa de la llar. Una de les activitats preferides de tots és fer-se un tip de veure la televisió a casa. Així que, continua llegint aquest article per aprendre algunes idees sobre com preparar el teu pis per a una marató de sèries.

Estàs assegut/a còmodament al teu sofà? Agafa la teva manta més calentona, les ulleres d’estar per casa, exhala fort i oblida el món més enllà de la teva finestra. Estira el braç, dona-li al Play i gaudeix de la sessió.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

1. Tèxtils importants per a veure sèries i pel·lícules al teu menjador ✅

El saló de casa teva és l’escenari perfecte per veure una marató de sèries. Si estàs buscant pisos per llogar a Barcelona, fixa’t que el saló s’adapti a les teves preferències, ja que hi passaràs moltes hores en ell.

Per tant, cal cuidar els detalls d’aquesta habitació del teu habitatge; no voldràs que el saló sigui un lloc frívol i sense cor, així que pren-te el teu temps per preparar el teu immoble i veure un capítol darrere l’altre.

Els tres clàssics que no poden fallar en cap saló són: sofà, manta o plaid i coixins. Aquests tres tèxtils han d’anar a joc amb el color, però sobretot, han de ser comfortables.

gat descansant a la butaca per marató de series

Imatge via Pixabay

Coneixes ShBarcelona?

El teu primer aliat per veure sèries a casa: el sofà

El sofà pot ser tant de diverses peces com d’una sola. És més, tan fa si estàs acompanyat d’algú o sol/a, l’única cosa que importa és que aquella butaca sigui còmoda per tu, que s’adapti al teu cos.

Ara bé, si trobes a algú que s’adapta a tu, tal i com ho fa un sofà per naturalesa, crida als teus pares i amics/as, que et cases. I si a amés compartiu gustos per fer una marató de sèries, molt millor!

Els coixins: acompanyants ideals per als teus ronyons o per a tapar-te els ulls

Els coixins del sofà tenen una gran utilitat per veure una marató de sèries a casa:

  • Comoditat: col·locar els coixins entre el teu cos i el sofà, t’aportarà aquest punt de confort extra
  • Deixar anar tensió: una sèrie fa por o és molt angoixant? Estreny els coixins molt fort o fins i tot tapa’t els ulls amb ells per no veure aquesta escena gore que saps que et marcarà
  • Descans pel teu cap: si la trama està sent massa predictible, i a sobre has menjat tant que t’està entrant son, millor tancar els ulls i gaudir de la comoditat del coixí per fer una migdiada. Després, ja podràs veure una altra vegada el capítol, no et preocupis.

La manta et servirà per a mantenir el confort

Finalment, una manta calentona per tapar-te i gaudir de l’escalfor de la teva llar; i més durant l’època de vent i pluges que tenim molt a la vora.

Per a trobar la combinació de colors perfecta per aquesta època de l’any, recomanem encaridament, seguir aquests 7 consells per decorar casa teva a la tardor.

2. Que una mala il·luminació no et distregui de la història ✅

Veritat que apagues la llum quan una sèrie és de por? Els llums i punts de llum de la teva casa són molt importants, ja que permeten endinsar-te més fàcilment en l’ambient de la història.

Una bona recomanació és adaptar la il·luminació al moment. Utilitza llums artificials que puguis encendre o apagar, o bé, regular d’alguna manera. Prova una cosa nova, com ara espelmes o bombetes intel·ligents.

No et direm quina sèrie has de mirar, però si t’interessa el terror, no et tapes els ulls amb els coixins i gaudeixes d’aquest silenci aterridor, aquí, l’equip de Rac1 proposen una excel·lent selecció.

prepara el saló per marató de series

3. En una marató de sèries és tan important gaudir del so com del silenci

Imagina el context: és el final de temporada, la prota corre cap a la sortida il·luminada de la cova després d’una hora extenuant escapant-se pels pèls dels dolents. Però quan arriba a la meta, en comptes d’escoltar com es fon la seva respiració accelerada amb els subtils cants dels ocells i la música apoteòsica del final… apareix a tot volum i en primer pla el clàxon d’un cotxe del carrer. Final arruïnat.

Aconsellem utilitzar equips de so envoltant, o fins i tot insonoritzar el saló amb panells d’absorció del so utilitzant uns altres tèxtils com ara catifes a les vores de les portes, o cortines a les finestres. Veuràs com el so del capítol canvia completament. I finalment, podràs deixar anar la tensió i gaudir de la fugida de nostra prota de la cova malèfica.

📌 El so sourrond dels Home Cinema et transportarà més enllà del teu saló i des de diversos punts de la sala com a darreres frontals o laterals
 
selecció series terror marató series

Imatge via Pixabay

4. I alguna cosa per picar entre capítols?

Només entre capítols? Aprofita aquest moment de plaer en la intimitat de casa teva per gaudir d’unes delicioses crispetes. Una versió més sana és l’edamame, aquestes faves de soia mengem tant de gust als restaurants orientals com a entrant abans del sushi. L’edamame, un piscolabis calent però tan saludable com tota la verdura verda, què més es pot demanar?

També pots preparar una tapa. Llença’t amb aletes de pollastre amb salsa de mel i mostassa o unes gambes al pil pil, però, si us plau, vigila de no tacar el sofà!

Article recomanat: Tipus de xemeneies per decorar i escalfar la teva llar

Cerca el pis que millor s’adapti a la teva passió per la marató de sèries ✅

A ShBarcelona ens apassiona ajuntar a la persona amb l’apartament perfecte. Som una agència immobiliària de Barcelona que cuida cadascun dels detalls, i volem que l’inquilí se senti com a casa en entrar per la porta. Per tant, aconsellem als qui ens contracten com treure el màxim profit a cadascuna de les habitacions del pis de lloguer.

Tots els nostres pisos de temporada estan equipats i moblats, apartaments ideals per a entrar a viure i gaudir des del primer dia una marató de la teva sèrie preferida. En aquesta pàgina de pisos de lloguer a Barcelona, pots trobar-los tots entra i filtra al teu gust!

nen amagat en el sofà que no vol veure marató de sèries

Imatge via Pixabay

Mira una marató de sèries, tret que els teus fills no t’ho permetin.

Decoració de pisos a Barcelona

I tu, com prepares el teu pis per fer-te una marató de capítols de la teva sèrie preferida? Comenta a sota i comparteix!

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari