blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Tendències

Decoració de tardor: 7 idees per aplicar a casa

llit decoració de tardor

La tardor és una de les èpoques de l’any que més seguidors té. Des de finals de setembre fins a finals de desembre, els colors es transformen i les possibilitats de decoració de tardor a casa es multipliquen.

T’imagines viure en una casa de decoració estiuenca en ple hivern? La veritat és que no convida massa a passar-hi hores en ella. El mateix passa amb la tardor. Tenim la tendència de buscar espais més càlids que comencen a preparar-nos per a les temperatures esdevenidores.

Entre altres coses, canvien els colors, prenent protagonisme els colors ocres i daurats, i els teixits tendeixen a ser més suaus, gustosos i d’abric.

centre de taula amb elements decoraciós tardor

Imatge via Unsplash

En aquest article explicarem algunes idees de decoració de tardor, senzilles i eficaces, per a preparar el vostre pis de lloguer a Barcelona en una llar acollidora i tardorenca.

Veure pisos de lloguer a Barcelona

Idees de decoració de tardor

No fa falta canviar tot el mobiliari per renovar la decoració d’una casa. Existeixen alguns trucs senzills que són molt econòmics i ens ajudaran a aconseguir una decoració de tardor ideal. Vols saber com decorar la casa per a la tardor? Pren nota!

1. Els teixits: els teus millors aliats

Per sort, gairebé tots els ambients de casa compten amb algun element que inclou un teixit: fundes de coixí i sofà, mantes, catifes, roba de llit, i fins i tot les cortines.

Intenta crear una combinació de colors com el teula, el caldera, el vermell òxid o el mostassa. Utilitza un to beix o gris com a to neutre o de transició. A més a més, si incorpores algun element de vellut, crearàs aquesta sensació de tardor que estàs buscant.

coixins sofà decoracio de tardor

Imatge via Unsplash

2. Elements en fusta i vímet

Seguint la sintonia cromàtica de la tardor, els mobles de fusta, vímet o ratán combinen a la perfecció. Aprofita aquesta època de l’any per a renovar aquella taula auxiliar que sempre mires de reüll, o incorporar algun cistell prop del sofà on guardar-hi mantes i coixins.

mobles de fusta, vimet. deceoració de tardor

Imatge via Unsplash

3. Decora amb flors seques i espelmes

Són una combinació que funciona molt bé per  decorar des de petits racons fins a centres de taula per la tardor.

Les flors seques són molt fàcils d’aconseguir. Es venen a la gran majoria de botigues de decoració a Barcelona. Si ets d’aquestes persones que prefereix les flors naturals, aquestes són les principals de la tardor: crisantems, lavanda, bruc o gira-sols.

Si també t’animes amb les espelmes, intenta que siguin aromatitzades: Faran que l’ambient sigui encara més càlid i agradable!

flors seques i espelma decoració de tardor

Imatge via Unsplash

4. Llum càlida

Un altre element molt important en la decoració d’interiors és la il·luminació. Aprofita aquest moment de renovació de decoració de tardor per canviar les bombetes de casa.

Existeixen algunes bombetes de baix consum que proporcionen una llum més groguenca, i generen més sensació de calidesa.

Potser també és el moment de comprar alguna llum de peu per col·locar-la al costat del sofà. Creen un ambient màgic!

menjador amb sofa i decoració de tardor

Imatge via Unsplash

5. Xemeneia

Encara que no tots disposem d’una xemeneia a casa, és una molt bona opció si, a més de fer una decoració de tardor, també es vol fer alguna petita obra o reforma a casa.

A més d’escalfar l’habitació, pot ser un element decoratiu. Aprofita i fes ús d’espelmes per decorar-la, tant per dins com per fora.

xemeneia amb decoració

Imatge via Unsplash

6. Crea un racó especial

Amb l’arribada del fred, acostumem a passar més temps a casa. Per això, és un bon moment pe crear racons amb encant. Si disposes d’una butaca, enhorabona!: ja tens l’element principal.

Com a “racó de lectura”, pots ambientar-ho amb algun coixí, una manta i una petita catifa. Crearàs l’espai ideal per desconnectar i relaxar-te sense sortir de casa.

cadira amb coixins

Imatge via Unsplash

7. Adapta la terrassa

Els grans oblidats de la tardor són les terrasses i els balcons. Enguany no perdis l’oportunitat de renovar aquest espai i gaudir d’ell malgrat les temperatures.

Seguint amb les espelmes i les mantetes, afegeix alguna catifa de jute exterior, un puff teixit amb crochet, acompanyat d’una cortina de llums led i voilà! Tindràs la terrassa perfecta per a rebre als teus amics i familiars fins que arribi l’hivern.

 

menjador càlid amb decoració de tardor

Imatge via Unsplash

Avantatges de fer una decoració de tardor

Segura que després de llegir totes les idees de decoració de tardor que t’hem proposat ja tens ganes de renovar casa teva.

Abans de posar-te a la feina, t’expliquem quins avantatges té saber com decorar la casa a la tardor:

  • Mantenir un espai igual durant un temps massa prolongat pot crear monotonia i avorriment. Canviar petits detalls a casa ajuda a renovar l’espai i sentir-se millor quan hi som.
  • La decoració influeix directament en el nostre estat d’ànim. Què és el que més et ve de gust a l’arribar a casa després d’un dia fred? Potser és una tassa de te ben calenta, o arraulir-te amb la teva manta preferida, posar-te música suau i llegir un llibre, o veure la teva sèrie preferida al sofà. Oi que t’ho has imaginat amb tots els consells que t’hem donat?
  • Decorar de tardor casa teva t’ajuda a estar al dia de les noves tendències i a mantenir casa teva amb un ambient modern
  • També pot ser una activitat compartida, en família o en parella, on totes les persones puguin aportar el seu granet de sorra, les seves idees, i sentir-se una part important de la casa
tassa, ulleres i auriculars

Imatge via Unsplash

Encara no tens pis? Lloga’n un a Barcelona

Ara que ja saps com decorar la casa per la tardor, et toca posar-ho en pràctica. Agafa totes aquestes idees, i explica’ls a la teva parella, família i amics.

Acomiadar l’estiu és dur, però donar la benvinguda a la tardor decorant casa teva ho fa molt més suportable!

Tens més idees sobre decoració de tardor? Escriu-les als comentaris!

Generic

Fonts:

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari