blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Consells per a decorar el balcó

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Gaudeix del teu balcó

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Primerament, per a poder gaudir del balcó de casa, has d’habilitar una zona de relaxament per poder descansar-hi. Existeixen diverses alternatives, i l’espai de què disposes és fonamental per escollir una opció o l’altra. Si parlem d’espais molt petits, no et desesperis. Segur que un petit tamboret, 1 cadira plegable o un petit bagul poden servir de seient. Per a més comoditat opta per afegir-li un coixí bonic, però assegura’t que sigui especial per a exteriors, ja que, en cas contrari, es farà malbé. Pots donar-li vida al teu petit espai decorant-lo amb plantes. Pots optar per testos que es pengen de la barana, així no ocuparan lloc. Opta per plantes amb flors cridaneres, ja que sempre vesteixen més l’espai. Però recorda que la varietat que escullis ha de correspondre al nivell de llum que tingui el teu balcó. Així doncs, espècies que requereixin moltes hores de sol no prosperaran en balcons poc assolellats. En espais més grans, pots escollir una taula i un parell de cadires que permetrà que puguis sopar o menjar a l’exterior amb més comoditat. Si no, pots escollir un bagul que pot servir per guardar objectes, a més de fer de seient. Afegeixi-li un parell de coixins per a decorar i fer-lo més còmode. També pots fer més acollidor l’espai si afegeixes una catifa al balcó.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La llum és un aspecte molt important en la decoració d’un espai, ja que també aporta calidesa. Unes veles o unes llums de garlanda o, si disposes d’un balcó més gran, tires de bombetes, faran que no vulguis sortir del teu balcó. Les nits d’estiu i els sopars a la fresca amb amics donaran vida a casa teva. Disposes d’un espai exterior de grans dimensions? Si tens un balcó gran o una terrassa petita, assolellada i t’agrada prendre el sol, atreveix-te amb un petit solàrium. Pots triar una o dues hamaques per descansar prenent el sol, i un parell de testos als costats amb alguna planta tropical, tipus palmera o un cactus. Tindràs l’avantatge que aquestes varietats solen tolerar les altes temperatures i no requereixen una cura exhaustiva. Si no t’atreveixes a convertir en un bell solàrium el teu balcó per la falta d’intimitat d’aquest, hi ha solucions per a gaudir-ne evitant les mirades indiscretes. Pots escollir diferents tipus de materials per a col·locar a la barana del balcó i així evitar que et vegin. Pots optar per diferents tipus de brucs, lones, elements vegetals o materials metàl·lics.

Com tens decorat el teu balcó? No dubtis en donar-nos idees i compartir els teus secrets decoratius

Generic

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari