blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Pinta casa teva: els 7 colors en tendència d’aquest 2021

decoracio de 2021

Les tendències de decoració de 2021 reflecteixen que en aquesta època passem la majoria del nostre temps a casa. I, per això, ens estem prenent més de debò això de crear espais acollidors; on poder treballar a gust o, fins i tot, practicar esport.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

En aquest post de ShBarcelona et portem els colors de moda d’aquest 2021. Reajusta la teva casa per a convertir-la en una llar! A més, et proposem que si no estàs conforme amb el teu habitatge facis un canvi d’aires, si vols t’ajudem a canviar de pis. Sigui com sigui, prepara’t per a conèixer les últimes tendències en colors per a pintar la teva casa.

Colors de moda per a pintar les parets de la teva casa

Aquest 2020 s’ha consolidat una tendència que porta anys guanyant adeptes i que, com no, es mantindrà en els ‘tips’ de decoració de 2021: decorar el nostre pis de lloguer amb colors neutres que ens transmetin calma.

No sempre són les mateixes tonalitats pàl·lides els que estan de moda, continua llegint per a saber quins tons són els que més es porten enguany i pinta les teves parets amb els colors en tendència aquest 2021.

decoracio de 2021

Foto via ShBarcelona.es

1.Brave Ground

Una de les empreses de pintura amb més repercussió a nivell mundial, Dlux, ha triat la tonalitat Brave Ground, com el color de l’any. Aquest to barreja marrons amb un gris blavós i es complementa molt bé amb tendències que ja podem tenir a casa: sòls de parquet, marcs de fusta o portes en tons beix.

Aquest to és ideal per a les parets del teu dormitori i el trobaràs en els principals portals d’interiorisme en aquest 2021.

El Brave Ground ens recorda a la naturalesa, i ens dóna aquesta sensació d’estar més prop de l’exterior que tant enyorem últimament. Si vols pintar les parets de la teva casa, aquest és el color de moda.

colors de moda

2. Colors clars

Una de les noves tendències per a la decoració d’interiors és la mescla de colors clars amb diferents textures. Encara que pot semblar fàcil, no ho és, ja que aquestes textures hauran de tenir sincronia entre elles per a no crear patrons aclaparadors.

Et recomanem, per exemple, barrejar mobles amb tons clars, com pot ser la fusta beix, amb estovalles encoixinat en blanc trencat, una tendència de decoració de 2021.

Troba aquí el teu pis moblat a Barcelona

Les tonalitats més clares són ideals per a les cortines, ja que intensifiquen la llum que es filtra per la finestra, i aporten sensació d’espai.

A més, són molt versàtils, ja que, canviant alguns punts de color en elements externs, com el nostre centre de taula, es crea un ambient totalment diferent.

Creiem que aquests colors són fantàstics per a aquest mobiliari que hem de conservar durant anys: taules de menjador, llums o sofàs. En ser tons neutres, ens permeten readaptar-los sempre al nostre gust decoratiu del moment, tant si ens decantem per un estil més trencador com si apostem per un més clàssic. Si vols triomfar, atreveix-te a barrejar elements rústics amb alguna peça industrial!

Destaquem: Si no saps com triar el color de les parets de la teva casa, aquest 2021 torna el blanc trencat, un encert segur!

3. Colors càlids

La gamma de taronges, grocs i vermells ve trepitjant fort, i és que aquests colors saben com pujar la temperatura del teu pis. Si barregem aquesta gamma càlida amb la tendència anterior de tons clars, crearem un espai molt agradable i casolà. Aporta aquest toc de color en coixins, espelmes o amb gerros…, notaràs el canvi!

Destaquem: les tonalitats mostassa, el rosa empolsat i els tons beix.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Generic

4. Tons pedra

Per a contrastar amb les anteriors dues tendències, trobem els tons pedra en la seva màxima esplendor. Els colors gris marengo, grisa pissarra o gris llop aporten identitat a l’espai.

Si fem memòria, fa uns anys la fusta es va convertir en un ‘must’ en totes les cases, doncs bé, aquesta tonalitat de grises encaixa molt bé amb aquest material.

Sens dubte, aquest to s’ha tornat indispensable a l’hora de triar el color de les nostres catifes, ja que a més de quedar ideals, són molt discretes amb les taques.

Destaquem: els grisos blavosos cobren molta rellevància dins de la decoració de 2021.

colors de moda

Foto via ShBarcelona.es

5. Colors freds en fusta

És cert que aquesta tendència de decoració compta amb detractors, però tot i així, els colors freds tornen a estar de moda en textures com a fusta o tricot. Aporten sensació de frescor a les estades, tot el contrari que els tons càlids, i si es combinen amb textures de tacte fi i agradable, com el cotó, obtindrem una zona elegant i sòbria.

Recorda que els colors freds no tenen perquè ser foscos, i si tens les parets en tons intensos, decanta’t per tonalitats més clares en els complements i veuràs la diferència!

Destaquem: el blau en totes les seves facetes. Des del color menta més clar fins al aiguamarina més intens.

Allotja’t en pisos amb molt d’estil al centre de Barcelona

6. Panells foscos a les parets

Dins de les tendències de decoració de 2021 veurem la combinació de més d’un to de pintura en la mateixa estada. La unió de parets cobertes amb panells de tonalitats fosques, com el grisa antracita, en contraposició amb parets en un blanc llis guanyarà entitat.

Aquesta tendència serveix per a dividir una habitació en diferents ambients, per exemple, a l’habitació del saló-menjador, podem pintar la paret més pròxima a la taula amb un color fosc i pintar d’un color completament clar la paret més pròxima al sofà.

Destaquem: hem vist que últimament es juga molt amb acolorir les columnes que puguem tenir a casa amb un panell fosc, mentre que les parets es mantenen de color clar.

tendencies de decoracio 2021

Foto via ShBarcelona.es

7. Paper pintat amb textures

L’element estrella en la decoració d’aquest 2021 serà el paper pintat amb diferents estampats. Aquesta tendència guanya molt pes sobretot en els dormitoris i els salons. Si no saps de quin color s’emporten les parets, l’elecció d’un paper pintat original pot aportar molta personalitat a la nostra casa.

Una de les localitzacions més populars del paper pintat és en la paret on situes el teu llit en el teu dormitori, perquè en molts casos és el substitut ideal per al capçal, o almenys, et permet triar un que sigui menys ostentós.

A més, aquests papers són molt fàcils de col·locar. Van des del sòl fins al sostre i creen la il·lusió òptica que és pintura, encara que en veritat sigui vinil; molt més econòmic i molt menys complicat.

Destaquem: els patrons de ratlles verticals, ja que faran que els teus sostres es vegin més alts i aportaran sensació d’ordre i netedat. Per als més atrevits, ens encanten els papers pintats amb motius florals que faran que la teva casa es converteixi en un lloc replet de frescor i tranquil·litat.

Cerca el millor allotjament de Barcelona

Invertir en la nostra llar és una bona manera de guanyar qualitat de vida. Sigui com sigui la tendència que triïs, crea un espai que et faci sentir com a casa i que et representi.

Diuen els experts que contra més relaxant i ordenat és l’espai on habites més es reduirà el teu estrès, a ShBarcelona ho tenim clar, una bona reforma sempre porta coses bones.

 

Fonts:

  • https://www.elmueble.com/ideas/decoterapia/sabes-combinar-bien-los-colores_40099
  • https://www.westwing.es/inspiration/tendencias/colores-de-moda/
  • https://decoraideas.com/colores-de-moda-para-paredes/

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari