blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

A tots ens agrada que el nostre pis faci patxoca. La nostre llar és el nostre temple, un lloc on ens relaxem, on ens sentim segurs, on ens reunim amb els nostres éssers estimats… I és clar que sí, ens agrada donar-li el nostre propi estil, la nostre essència. Com passa amb la moda, existeixen dotzenes de tendències decoratives que es poden adaptar al que més ens representa, però generalment, el disseny és sinònim de car, i molts cops no ens podem permetre el moble que més desitgem. Però no et preocupis, des de ShBarcelona t’ hem fet una selecció de botigues de decoració assequibles a Barcelona perquè tinguis el teu pis impecable a un preu raonable.

Article relacionat: Com guanyar espai al teu pis

Taula de Continguts

La Sofatería

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Sofàs, sofàs i més sofàs. Si busques el sofà dels teus somnis i no saps on dirigir-te, La Sofatería és el teu lloc ideal.Dissenyada com si es tractés d’ una galería d’ art, en aquesta boutique del sofà trobaràs tots els estils imaginables, i la seva acurada decoració i ambientació farà que no vulguis sortir de la botiga sense haver adquirit un sofà nou. La relació qualitat-disseny és excel·lent, i juntament amb la varietat de models, fa que sigui una de les botigues de sofàs més interessants de la Ciutat Comtal. Si vols passar-te a fer un cop d’ ull, hauràs de dirigir-te al carrer de Joan Güell, 220.

Debany

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Molts cops ens oblidem que el bany també pot ser un espai per a la innovació i convertir-se en un lloc de calma i relax on els elements combinin entre si mateixos. Quants cops has visitat algun amic i gairebé et mors d’ enveja amb el seu súper saló d’ estil nòrdic en colors neutres i amb xemeneia de bioetanol, i desprès quan vas al seu bany té el mateix enrajolat que la teva tia àvia Antònia. Si no vols que et passi el mateix, visitar Debany pot ser una solució molt interessant, ja que compta amb tots els complements necessaris perquè el teu bany llueixi espectacularment a un preu bastant assequible. El trobaràs a la Ronda General Mitre, 135.

Article relacionat: Les millors plantes d’ exterior per a una terrassa assolellada

RugVista

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via PixaBay

Deixant de banda els mobles, si hi ha res que li doni un toc especial a qualsevol estància, és una bona catifa. Catifes hi han moltes, d’ infinitat d’ estils, formes, colors i textures. Una bona catifa pot canviar el look de l’ habitació i donar-li la personalitat que estàs buscant per a la teva llar. Els al·lèrgics no han de tenir por, existeixen catifes de cabell curt, de vinil, i fins i tot antiàcars. A més d’ aportar disseny, les catifes transformen un espai d’ allò més fred en un espai del més acollidor, ja que, depenent de la textura, la seva longitud, i color, afegeixen caliu i confort a l’ habitació. A RugVista són especialistes en catifes, i compten amb productes de tots els estils, tots d’ ells d’ una gran qualitat. N’ hi ha per a totes les butxaques, formes i mesures. No et perdies les ofertes que hi solen fer durant tot l’ any. Només ven en línia, mitjançant la web.

T’ agrada la decoració? Tens alguna altre botiga de decoració en ment que ens puguis recomanar?

Generic

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari