blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Tot el que necessites saber de la Marató de Barcelona 2022

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Arianna

Com tots els anys se celebra la Marató de Barcelona. Serà el dia 8 de maig en el qual presenciarem l’edició 43a de la Zurich Marató Barcelona, considerada la “Marató més màgica del món”. Si ets maratonista i t’agraden els desafiaments, et comptem tots els detalls perquè puguis participar i viure uns dies inoblidables a la ciutat comtal.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Com serà la Marató de Barcelona 2022?

Es tracta d’una carrera impulsada per diferents entitats com ho són l’Ajuntament de Barcelona, la Plataforma de Marató de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme i la Comissió de Turisme de Barcelona.

Els participants hauran de recórrer un total de 42,195 quilòmetres en un circuit completament urbà en sòl d’asfalt. El temps límit per a realitzar la prova és de 6 hores.

Els qui estiguin interessats a participar tenen fins al dia 1 de maig per a realitzar la inscripció en la web oficial. El preu de la inscripció va dels 65 als 89 euros segons el número d’inscrits en el moment que facis la teva sol·licitud.

La inscripció de cada participant inclou:

  • Samarreta
  • Borsa del correu
  • Dorsal personalitzat
  • Diploma en línia
  • Cronometratge
  • Medalla Finisher
  • Resultats en línia
  • Revista oficial
  • Dutxes
  • Avituallaments
  • Animacions en circuit
  • Seguiment live de la carrera
  • Zona de recuperació i massatges
  • Pasta party

Per a la recollida dels dorsals i d’alguns dels elements anteriors, s’habilitarà un estand especial els dies 6 i 7 de maig entre les 10 i les 20 hores. Serà en la Expo Sport al costat de la Fira de Barcelona en Montjüic.

No deixis per a últim moment la reserva del teu allotjament!

Inici de la Zurich Marató Barcelona

El punt de partida de la Marató de Barcelona 2022 serà en l’Avinguda Reina María Cristina de Barcelona. L’hora fixada per a l’inici de la marató és a les 8.30 del matí del diumenge 8 de maig.

Recorregut de la Marató de Barcelona

Com et comentem anteriorment, el recorregut pautat té un total de 42,195 quilòmetres. És un recorregut homologat i certificat per part de la Federació Catalana d’Atletisme.

Després de la sortida de l’Avinguda de la Reina María Cristina, es passarà per la zona de Plaza España. La ruta dissenyada permet que els maratonistas passin a través d’alguns dels monuments turístics més coneguts de la ciutat, com ho són: Casa Batlló, Sagrada Família, Arc de Triomf, Plaza Catalunya o Plaza España.

Tot generat a través d’un circuit amb molt poc desnivell, la qual cosa permet que sigui un recorregut molt més ràpid.

 

 mapa del recorregut de la marató de barcelona 2022

Mapa del recorregut de la marató de barcelona 2022

 

Categories admeses en la Zurich Marató Barcelona

Com tots els anys, es comptarà amb sis categories diferents classificades per edats i separades per masculí i femení. En el moment de la inscripció se t’indicarà quina és la categoria a la qual correspons.

  • Sub 23: entre els 18 als 22 anys.
  • Sènior: entre els 23 als 34 anys.
  • Veterà A: entre els 35 als 44 anys.
  • Veterà B: entre els 45 als 54 anys.
  • Veterà C: entre els 55 als 64 anys.
  • Veterà D: a partir dels 65 anys.

Com preparar-se per a la Marató de Barcelona?

Després de prendre la decisió, arriba llavors l’organització personal de l’esdeveniment i l’entrenament per a donar el millor de tu en aquesta carrera.

Existeixen diverses rutes per a córrer a la ciutat de Barcelona que et seran de gran utilitat per a preparar-te per a aquest dia. Pots anar variant en cadascuna d’elles per a millorar la teva resistència física o el teu temps personal.

També dins de la web oficial, compten amb un apartat especial anomenat “Entrenament”. Allí es donen consells generals dividits segons el temps en el qual esperes acabar el recorregut de la Marató de Barcelona. Cadascun d’ells consta d’un PDF dividit en diverses setmanes amb entrenaments diaris a realitzar.

Article relacionat: Llocs per córrer a Barcelona
 

El teu allotjament a Barcelona

A la Marató de Barcelona arriben persones de tot el món que volen viure aquesta experiència al màxim. Si aquest és el teu cas, aconsegueix el teu pis de lloguer turístic a Barcelona. Et sentiràs com a casa en un allotjament amb totes les comoditats necessàries per a concentrar-te en el teu entrenament i gaudir de Barcelona.

Ja sigui que decideixis viatjar amb uns altres maratonistas o amb la teva família que vol donar-te suport, un pis turístic sempre és l’opció més encertada. Principalment per la llibertat i flexibilitat que t’ofereix permetent que segueixis amb la teva alimentació especial en els dies previs a la carrera i que descansis com si estiguessis en la teva pròpia casa.

corredor a Barcelona

Imatge via Unsplash

Cal no oblidar que el preu serà molt més convenient que reservar diverses habitacions d’hotel per a tu i els teus acompanyants.

I per a aquells que no et puguin acompanyar presencialment durant el teu recorregut en la Marató de Barcelona, no et preocupis. Demana’ls que es descarreguin l’App de l’esdeveniment i podran seguir-te en directe.

T’espera un pla únic a Barcelona durant aquesta primavera! Explica’ns, Quin és el teu temps estimat per a finalitzar el recorregut?

Sobre l'autor

Arianna

Deixar un comentari