blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

On anar a ballar a Barcelona

Noia ballant a una discoteca
Escrit per Estibaliz

Per estrès, perquè arriba la calor o sigui pel motiu que sigui, moltes vegades ens ve de gust desinhibir-nos i sortir a ballar a algun local o discoteca de Barcelona. Ja sabeu que en aquesta ciutat hi ha de tot: des clubs on posen música electrònica fins a salsa passant pel rock underground.

Així que amb una oferta tan àmplia és impossible que et quedis amb ganes de moure el cos. Segueix llegint aquest article de ShBarcelona i descobriràs on anar a ballar a Barcelona i després escull el lloc que més s’adapti als teus gustos musicals. T’ho passaràs d’allò més bé!

Article relacionat: Ballar country a Barcelona

Discoteques de Barcelona

DJ punxant a una discoteca

Imatge via Pixabay

Si t’agrada molt ballar salsa, Antilla Bcn, al carrer d’Aragó, 141, a l’Eixample és el teu lloc.

Es tracta del local de referència d’aquest ball llatí i la seva música caribenya sona al llarg de tot el cap de setmana. Per ell ja hi han passat (i hi passaran) nombrosos artistes destacats de salsa i compta amb un rècord guiness d’haver ofert música en viu durant 24 hores sense parar.

Un altre local molt cèntric i molt conegut on s’hi pot ballar a gust és el City Hall, a la Rambla de Catalunya, 2-4, a Plaça Catalunya.

Però en quant a popularitat guanya la famosa Sala Bikini (Avinguda Diagonal, 547), al Centre Comercial l’Illa Diagonal, al districte de Les Corts. En ocasions ofereix concerts i posen música perfecta per deixar-nos l’ànima a la pista.

Així mateix, amb ritmes de platja ens trobem el Boo Beach Club (Carrer Platja Nova de Mar Bella, s/n), ideal per prendre unes copes i moure una mica el cul.

Si pel contrari, el que t’agrada és ballar flamenc, a Barcelona és possible; ves a Tarantos (Plaça Reial, 17), al Barri Gòtic. És el local de tablaos per excel·lència. I per als que els agradi el reggae, una bona opció és la Razzmatazz (Carrer de Pamplona, 88), una discoteca enorme que alberga diverses sales i algunes setmanes donen concerts d’aquest estil de música, al districte de Sant Martí.

Article relacionat: Ballar country a Barcelona.

Discoteques d’electrònica a Barcelona

Vista aèria a un bar musical

Imatge via Pixabay

Però si el que et va és la música electrònica, has d’anar a altres clubs o discoteques, encara que a la Razz també ofereixen sessions de tal calibre.

A la Sala Apolo (Carrer Nou de la Rambla 113), al Poblesec, sobretot a la sala 2, a la Nitsa, Djs molt bons punxen els millors temes dance, house i techno, i fins i tot pop rock al pis inferior.

A més, ja sabeu que organitzen diferents festes al llarg de la setmana, com els Nasty Mondays.

D’altra banda, al Gòtic també s’hi troba una discoteca molt bona, el Marula Cafè (Carrer dels Escudellers, 49).

Aquí podràs ballar jazz, funk, soul i música disco de la vella escola. Un mix per a tots els gustos. Pels amants de la música dance destaquem la sala BeCool (Plaça de Joan Llongueras, 5), ubicada a la part alta de Barcelona, on el techno també hi té presència.

Això sí, si us encanta aquest tipus de música, també podrieu provar La Terrrazza (Avinguda Francesc Ferrer I Guàrdia), al Poble Espanyol, on podreu ballar a l’estiu a l’aire lliure amb els millors Djs.

I tu: a quina discoteca de Barcelona sols anar?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari