blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vendre un pis a Barcelona

Preparar un pis per a vendre

sofà modern en menjador assolellat
Escrit per ShBarcelona

Preparar un pis per a vendre és igual d’important que fixar una xifra de venda o realitzar tota la documentació pertinent. Rebre a les persones interessades en l’immoble i que s’emportin la impressió d’estar davant la casa dels seus somnis és factible amb uns pocs arranjaments. Des de ShBarcelona et mostrarem com fer-ho.

La importància d’un pis per a tots

El primer que ressaltarem en el dia d’avui és que, una vegada que poses a la venda la teva casa, has de començar a pensar en què pot agradar-li als potencials compradors. Per això, encara que ho repetirem al llarg del text, tingues sempre en compte que has de crear un espai el més neutre possible, que s’adapti a tots.

El que a qualsevol persona li agrada quan veurà un habitatge amb intenció de comprar-la és imaginar com seria la seva vida allí. Per tant, has de trobar l’equilibri perfecte per a no mantenir una decoració que només t’agradi a tu ni desproveir de tota ànima a la casa.

Perquè no et quedi cap dubte de com preparar una casa per a la seva venda, hem volgut recollir una petita guia que t’ajudarà a fer una millor impressió als compradors. Segueix aquests consells perquè qualsevol que visiti l’habitatge estigui desitjant fer la seva oferta.

Article relacionat: 10 riscos de vendre el teu immoble pel teu compte

9 claus per a preparar un habitatge a l’hora de vendre-la

Neteja tots els racons en profunditat

El primer i més bàsic que has de fer per a vendre el teu immoble a Barcelona de la forma més ràpida és netejar a fons cada racó. Revisa cada calaix, els baixos dels electrodomèstics o qualsevol altre lloc que no entra dins dels “rituals” de neteja del dia a dia.

Pinta les habitacions amb desperfectes

Després de netejar, pot ser que hagis descobert marques o zones danyades que no poden arreglar-se amb una baieta. En aquest cas, el millor és donar una simple capa de pintura, ja que lluirà molt més net i atractiu.

Organitza cada espai

El desordre sempre dona sensació de brutícia i d’un lloc descurat, alguna cosa que dificultarà la percepció del comprador de veure’s vivint en aquest lloc. Guarda tot el que puguis en el lloc que consideris adequat, des dels utensilis de cuina fins als documents i factures.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

Crea un entorn despersonalitzat

Com ja hem dit, un dels passos a seguir per a la venda d’una casa és retirar tot allò que sigui molt personal. Les fotografies familiars, els elements religiosos o polítics són una barrera per a l’operació; i recorda que qui compra l’habitatge no té per què coincidir amb els teus interessos.

Repara o rebutja el que no estigui en bon estat

Igual que hem parlat de les parets de les habitacions, fes el mateix amb els mobles principals. Si hi ha alguna cosa a canviar, molt millor invertir una mica de diners a fer una millor impressió, ja que et reportarà el benefici d’una venda més ràpida.

Canvia alguns detalls

Si portes molt temps vivint en el que ha estat la teva llar, segur que t’has acostumat a la seva decoració i a l’estil del que t’envolta. Per a donar-li un aire fresc a l’habitatge, inclou algunes plantes o canvia les cortines o els coixins. Aquests petits detalls t’ajudaran a veure la casa amb una altra mirada.

pis modern amb finestres

Pis preparat per vendre

Mantingues una temperatura agradable

Tant per al dia de la visita com la resta del temps, tracta de mantenir l’habitatge en unes condicions similars a quan vivies allí (si és que ja t’has mudat). Aconseguiràs que el comprador se senti a gust i es generi una major sensació de comoditat.

Ventila i il·lumina l’habitatge

De la mateixa forma, acudeix recurrentment a l’habitatge per a obrir les finestres i les persianes. Això t’ajudarà al fet que no s’acumuli la humitat i a dotar de major lluminositat a les habitacions. Aquest aspecte és un dels més demandats a l’hora de comprar una casa.

T’ajudem a vendre el teu pis?

Activa els sentits del comprador

De nou fem al·lusió a la comoditat que senti el comprador quan vingui a visitar l’habitatge. Una mica de música agradable a molt baix volum o alguns perfums d’aromes suaus poden ajudar a millorar la sensació d’estar visitant la seva pròxima llar.

Ja coneixes alguns dels trucs que utilitzem en ShBarcelona a l’hora de preparar un pis per a vendre. Amb això i una bona planificació de visites i preus, t’assegurem que la compravenda es tancarà molt abans del que imagines.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari