Les nostres vendes de propietats a Barcelona

És propietari d’un pis a Barcelona i el vol vendre de forma segura, evitant sorpreses desagradables?
Des de l’any 2000, ShBarcelona assessora en la compra i/o venta d’immobles a la ciutat de Barcelona oferint un seguiment molt personalitzat en tots els processos de la transacció.

Contacte

LA NOSTRA GARANTIA

Foto

RED INTERNACIONAL

Els nostres serveis multilingües i estratègia de comunicació en Internet li garanteixen una difusió a un vast públic nacional i internacional de clients potencials llests per comprar la seva propietat.
 
Foto

SUPERVISIÓ PROFESIONAL I CONSELLS

Els nostres profesionals del sector immobiliari l'acompanyan a llarg dels tramits i l'aconsellen tant pels aspectes finances o jurídics com els aspectes comercials de les transaccions.
Foto

OPTIMIZACIÓ DEL PREU

Els professionals del servei de venda li proposaran el millor preu de venda, tenint en conte els seus imperatius i els de el mercat actual, de manera que obtinguin el màxim benefici pel seu allotjament.
 
Foto
Abans de vendre, ¿vostè ha pensat en obres? Vostè es sorprendrà amb poc pressupost, el seu pis tindria molt més valor al mercat. Mira-t'ho mitjançant la nostra calculadora de rendibilitat.
Calculadora de rendibilitat
 

El nostre equip

Enrique Camargo Ramos
Department Manager

Telèfon: 934521347+143
Mòbil: 689639567

Oficina: Casanova 100, Barcelona
 
Marian Valero
Sales Assistant

Telèfon: 934521347+144
Mòbil: 653760138

Oficina:
 
Valentina Fierro
Department Manager

Telèfon: 934521347+142
Mòbil: 681008181

Oficina: Casanova 99, Barcelona
 

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la seva navegació. Si continua navegant o clica al botó “Acceptar”, estarà acceptant el seu ús. Pot impedir la seva instal·lació, encara que pot ocasionar dificultats de navegació.
Més informació