blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vendre un pis a Barcelona

Tècniques de Home Staging

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Actualment el mercat immobiliari està en auge i cada vegada és més senzill vendre un pis. Tot i això, una bona primera impressió és bàsica perquè la venda es realitzi molt més ràpida del que teníem previst i sense haver de rebaixar ni un cèntim del preu inicial. Per a això, és important mostrar un immoble impecable, o que ho sembli si més no, perquè entri pels ulls i els possibles compradors no vulguin deixar passar l’ocasió. Hem de tenir en compte que generalment només es realitza una visita abans que el possible comprador decideixi si l’interessa comprar el pis, per això és important que en una visita ràpida s’enamorin d’ell. Actualment hi ha una sèrie de tècniques cada vegada més depurades que garanteixen l’èxit. Es diuen Home Staging i avui des de ShBarcelona us parlem d’elles.

Article relacionat: Prepara la teva llar per a llogar-la

Treu-li partit al teu pis amb el Home Staging

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El Home Staging és una tècnica de venda d’immobles de posada a punt perquè aquest es pugui vendre més ràpidament i a millor preu. Tot i que s’ha d’invertir una mica de temps i diners en aquesta tècnica, sens dubte els beneficis d’aplicar-la a casa teva seran molt més rendibles a l’hora de trobar compradors. Originària dels Estats Units, on s’aplica als immobles en venda des dels anys 70, aquesta tècnica està actualment en auge a Espanya en general i també a Barcelona, permetent-nos aconseguir vendre els pisos a una major velocitat i a un preu més elevat. El primer que hem de tenir en compte és que un pis en venda és com qualsevol altre producte que desitgis vendre, si el presentes brut i vell serà molt més complicat que aconsegueixis la teva comesa. Bàsicament en això consisteix el Home Staging, a presentar un pis agradable a la vista on les persones siguin capaces de visualitzar la seva vida en ell sense necessitat d’esforçar-se.

Primerament, el pas més important és la neteja. La casa ha d’estar perfectament neta a l’hora de presentar-lo als compradors interessats, que estigui ordenada i amb una visió clara. També s’han de reparar les coses que estan en mal estat, sobretot les que es vegin a simple vista o de primera necessitat. Per exemple, uns tiradors molt antics o uns endolls i interruptors antediluvians han de ser renovats. En cas que a la casa estigui vivint gent, cal intentar aprofitar l’espai al màxim perquè semblin habitacions més àmplies, tot ha d’estar molt ordenat i net i, si les cortines o el sofà són de colors contundents o estan en mal estat, l’ideal és posar una funda al sofà amb un to més neutre i, fins i tot, treure les cortines. En cas que el pis es vulgui vendre moblat, hem de pensar que és més interessant mostrar-ho amb mobles, però sense recarregar l’estada, que els mobles siguin discrets i de colors neutres, igual que els tèxtils. Si volem vendre un pis buit, serà interessants valorar la possibilitat de moblar-lo temporalment, ja que d’aquesta manera els possibles compradors poden fer-se una idea més fàcilment l’espai de les habitacions.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Despersonalitzar l’estada d’elements que puguin recordar a la vida dels actuals propietaris és un altre de les tècniques importants del Home Staging, ja que això pot ajudar al comprador a fer-se una idea de com seria la seva vida allà. Fora fotos de família, decoració a les parets, imants de la nevera i qualsevol objecte que faci referència directament a les persones que hi viuen. Els armaris que es quedaran a la casa poden ser inspeccionats pel comprador per fer-se una idea de la seva capacitat d’emmagatzematge. Per això, han d’estar perfectament nets i ordenats. L’olor de net és també un factor important perquè la casa faci una millor impressió. Optar per un ambientador suau sempre serà una bona opció. Escollir llums càlides que li donin un toc acollidor a l’estada, però que permetin veure bé l’espai i que la visita es dugui a terme de forma tranquil·la, sense presses i, fins i tot, amb una música tranquil·la i relaxant de fons.

Coneixies el Home Staging? Què et semblen aquestes tècniques?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari