blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Els millors massatges de Barcelona

Noia rebent un massatge
Escrit per Carla

Tots, en un moment o un altre, necessitem un moment de desconnexió, de cuidar-nos i mimar-nos a nosaltres mateixos. Relaxar-se a Barcelona és una opció excel·lent ja que hi trobaràs múltiples propostes que faran realitat el teu desig de parar el temps i concentrar-te només en tu durant uns instants. Vols saber-ne més?

A ShBarcelona ens apassiona fer-te feliç, per això hi volem contribuir proporcionant-te la llista dels millors massatges de Barcelona. Busca el teu Spa o el teu saló de bellesa favorit i deixa’t endur pel plaer de sentir-te únic i exclusiu. Mima’t!

Article relacionat: Massatge en parella a Barcelona

Relaxar-se a Barcelona

Tractament relaxant

Imatge via Pixabay

Donar-se un bon massatge a Barcelona està a l’abast de qualsevol. No ho sabies? Doncs ara és l’hora de que coneguis els centres i salons que t’ofereixen els millors tractaments per desconnectar, cuidar-te i mimar-te com mai.

Pren nota!. Donar-li un respir a la teva ànima, cuidant el teu cos es essencial per continuar amb el dia a dia. Per això, Kiromasaje és la millor idea per relaxar-se a Barcelona.

Zen, KiroMasaje Timeless, descontracturants, amb pedres calentes, en parella… Els millors massatges de Barcelona els trobaràs aquí, al districte de Ciutat Vella. T’hi animes?

Relaxar-se a Barcelona? Tenim la solució: Alqvimia. Aquí la relaxació total es considera el paradís, el lloc on volen fer-te arribar amb els seus increïbles tractaments.

Serenitat, pau, bellessa i salud formen part de la filosofia d’aquest centre on s’utilitzen els cosmètics més naturals per gaudir de tractaments holístics de cos, ment i ànima. Si vols descobrir un dels millors massatges a Barcelona, no dubtis en visitar Alqvimia.

Als centres de bellesa i salut Alfàbia podràs gaudir de tractaments estètics i de bellesa o bé de serveis de fisioteràpia. Però si per alguna raó es recomanable és per l’ampli ventall de tractaments spa que et deixaran bocabadat.

Massatges d’esquena, circulatoris o corporals, anticel·lulítics, relaxants i reafirmants o els millors rituals del món per a relaxar-se a Barcelona t’esperen a Alfàbia. El trobaràs al districte de Nou Barris. El teu centre per cuidar-te a diari.

Estàs cercant un massatge a Barcelona que et faci sentir únic? Aquí va una proposta top: Ban Thai un centre tailandès on no trobareu massatges tailandesos amb olis i essències, no! Aquí viureu una experiència única i potser una micona dolorosa, però que us transportaran als veritables massatges de la cultura oriental mil·lenària.

Massatge tailandès, balinès, shiatsu, aromateràpia, Hot Stone, terapèutics, reflexologia thai o el seu increïble Oriental Head Massage et faran gaudir d’uns instants inolvidables. Els autèntics i orientals massatges a Barcelona els trobaràs a Ban Thai.

Article relacionat: Massatges per embarassades a Barcelona

Relax a la piscina

Imatge via Pixabay

Si busques luxe i professionalitat, a més dels espais més cool i exclusius per donar-te un homenatge, atent a les següents propostes. Et convidem a relaxar-te a Barcelona als Spa’s més top on no et quedaràs amb les ganes de rebre un massatge 10. Amb quin et quedes?

Exclusivitat, luxe i un ambient màgic. Aire de Barcelona és una experiència única que convida a relaxar-se a Barcelona.

L’essència de les termes àrabs es recupera per fer-te sentir especial i molt cuidat. Submergir-te en aigües tèbies, calentes o ben fredes seran el pretext per concloure una jornada inoblidable.

I els seus tractaments? Et faran somiar! Si busques un bon massatge relaxant al Born, Aire de Barcelona t’espera amb els braços oberts.

L’Hotel Arts  et convida a conèixer de primera mà el que significa relaxar-se a Barcelona mentre gaudeixes de les millors vistes de la ciutat. A les plantes 42 y 43 hi trobaràs el luxe panoràmic que defineix l’essència del 43 The Spa un espai on deixar-te endur per les sofisticades àrees de relaxació o els seus meravellosos tractaments. Comença pel hidromassatge, passa’t per la sauna i acaba per el millor massatge de Barcelona amb vistes a la ciutat. T’ho perdràs?

Ens recomanes algún altre bon centre de massatges a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Comentari

Deixar un comentari