blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Massatges per a embarassades a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Durant un moment tan important com és l’embaràs, és essencial la teva cura. Si et mimes, alhora cuides la criatura que portes en el teu ventre. En les etapes de gestació, el cos es va adaptant, cada vegada està més carregat, el ventre creix… i aquest procés, pot causar molèsties i dolors. És probable que et trobis cansada, amb dolors d’esquena, que s’inflin les cames i els peus, que retinguis més líquid i apareguin estries. Per alleujar tots aquests mals, no hi ha res millor que un massatge relaxant prenatal. Diversos centres ofereixen tractaments variats, depenent de les teves necessitats i del tipus d’embaràs que estiguis portant. A ShBarcelona volem recomanar-te tres centres de teràpies amb massatges per a embarassades a Barcelona perquè et sentis tranquil·la, alliberis tensions i previnguis o alleugis els efectes de les estries. Si la futura mare es relaxa, igual de còmode es sentirà el nadó.

Article relacionat: Pilates per a embarassades a Barcelona

Centres de massatges per a embarassades a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Mimasaje, al carrer Balmes, 178, és un centre de benestar en el que realitzen massatges per a embarassades a Barcelona amb més de tres mesos de gestació, excepte prescripció mèdica. Aquests engloben tot el cos, en una postura estirada i còmoda. El primer que notaràs és que cuiden al màxim els detalls, per això ells mateixos es defineixen com un oasi de confort i desconnexió total. Si mai els has visitat, et faran una promoció de benvinguda amb un 25% de descompte en qualsevol dels tractaments que triïs. A més, pots consultar el seu web per informar-te millor de les promocions que van proposant durant tot l’any.

Per altra banda, el Silom Spa, ubicat al carrer València, 304, és un centre dirigit per professionals tailandeses que ofereixen tres tipus de massatges per a embarassades, tots recomanats a partir de les dotze setmanes de gestació. El mother-to-be és un agradable massatge de cos sencer que et porta a un estat de relaxació total i ajuda a alleujar les típiques molèsties que afecten coll, espatlles, esquena i cames. El preu ronda entre els 65-95 €, depenent del temps de durada.El relaxing oriental food inclou bany floral de peus, exfoliació i relaxant massatge per a cames i peus cansats i inflats. El preu va de 35 a 95 €, depenent del temps. Per últim, el Healing head és un massatge suau amb oli al coll, cuir cabellut i cara, indicat per hidratar i relaxar a la futura mare. Costa 35 €.

Article relacionat: Massatge en parella a Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els massatges per a embarassades a Barcelona també estan a la llista de serveis de Mans Màgiques, al carrer de Padilla, 194, un centre de teràpies naturals i massatges terapèutics. Martha s’adapta a tu i et fa un programa individual en funció de les teves necessitats i les del nadó. Et portarà a un estat de relaxació total, física i emocional, i t’ajudarà a alleujar les molèsties que segurament pateixes en coll, espatlles, esquena i cames. En sortir d’allà, et sentiràs bé i carregada d’energia. El massatge d’una hora, aquí costa 45 €, tot i que també pots beneficiar-te de les seves tarifes i descomptes que va publicant al seu web.

Tingues en compte que no tots els tractaments són adequats durant l’embaràs i que els centres que t’hem presentat ofereixen mètodes específics.

Ens recomanes un altre centre de massatges per a embarassades a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari