blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Terrasses tranquil·les per prendre alguna cosa a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

A Barcelona ens encanten les terrasses, si fa una temperatura agradable (molt comú a Barcelona), preferim prendre alguna cosa en una terrassa que a l’interior del mateix local. La brisa, la gent que passa, la calor del sol que et fa sentir bé … Prendre alguna cosa a una terrassa tranquil·la és un dels grans plaers de la vida. No cal que estiguis acompanyat, pots aprofitar per llegir aquell llibre que tenies una mica abandonat mentre gaudeixes d’un refrigeri o un cafè a una terrassa de Barcelona. Per això, des de ShBarcelona ens hem posat mans a l’obra per a buscar terrasses tranquil·les i agradables que potser no coneixies i gaudir del teu moment i el teu espai per trobar-te amb tu mateix o amb aquella persona especial i xerrar de les vostres coses amb calma.

Article relacionat: Terrasses chill-out a Barcelona

Terrasses a Barcelona per a passar un moment plàcid

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

En primer lloc, us proposem una terrassa situada a una bonica plaça porticada amb un petit parc infantil a la zona del Raval. Aquesta plaça sembla treta d’un poble, i la terrassa del bar Kasparo, que així és com es diu el local, compta amb zones de sol i altres d’ombra, perquè puguis escollir què et ve més de gust en funció de l’estació de l’any i la temperatura de l’aire. Sens dubte la terrassa és el gran al·licient d’aquest bar, ja que està situada a una zona completament de vianants, en la qual no poden circular els cotxes i no hi ha moltes botigues que acumulin un gran volum de gent. El bar, a més, ofereix servei de cafeteria, una gran selecció de tes i infusions, bona cervesa, tapes excel·lents i una àmplia gamma de rebosteria casolana. Un luxe i un gran gust per a passar una estona tranquil·la i memorable.

Una altra proposta interessant, amb un gran ambient, és el restaurant Belvedere. Aquest local és petit i molt acollidor, amb un servei irreprotxable i una terrassa que dóna a un pati interior ple de plantes i amb una decoració excel·lent. Com a molts restaurants, l’espai on es menja és francament important, i trobar restaurants de qualitat, tranquils i bonics no és tan fàcil com sembla. Pel que fa al menjar, Belvedere ofereix cuina elaborada i molt saborosa, i gaudeix d’excel·lents crítiques. També pots fer el vermut a la terrassa (encara que hem de dir que té poques taules, amb el que està molt cotitzada).

Article relacionat: Millors caipirinhes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un altre espai amagat, amb terrassa al pati interior, per als que volen fugir del trànsit rodat constant de la Ciutat Comtal, es troba a la zona alta de la capital catalana. Ubicat al barri de Sarrià, concretament al carrer Major de Sarrià 134, trobem aquest original restaurant amb una terrassa enjardinada en la qual gaudir de les seves meravelloses propostes gastronòmiques. Jordi Vilà és el xef darrere dels fogons del Vivanda, un excel·lent exemple que el bon menjar no està renyit amb els preus assequibles i un entorn excel·lent. En tractar-se d’una terrassa recollida, es pot gaudir gairebé durant qualsevol època de l’any.

Coneixes alguna altra terrassa tranquil·la a la Ciutat Comtal? Deixa’ns les teves propostes a la zona dels comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari