blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

4 tendències de decoració per a estiu 2021

tendencies decoracio estiu 2021

Amb l’arribada de l’estiu i la calor a qui no li ve de gust transformar la casa en un lloc més fresc i alegre? A nosaltres, sens dubte, ens ve de gust més que mai.

És l’època perfecta per a canviar l’energia del nostre pis de lloguer. El dia és més llarg, entren més hores de llum i les altes temperatures fan que busquem espais frescos durant gairebé tot el dia, sobretot amb el clima de Barcelona.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Amb la calor, és clar que en la decoració d’estiu ens sobren mantes, catifes gruixudes i colors apagats. És hora de canviar l’ambient a casa, no creus? Continua llegint aquest article de ShBarcelona perquè t’hem preparat les 4 millors idees de decoració per a l’estiu 2021.

4 tendències de decoració per a estiu 2021

Segurament ara passem més hores fora de casa perquè ens passem el dia a la platja o piscina. Malgrat això, no hem d’oblidar-nos de la importància que té una bona decoració en les nostres llars. Et revelem com decorar un pis a l’estiu amb 4 tendències de decoració per a l’estiu 2021 que no pots perdre’t. Pren nota!

Colors mediterranis i naturals

Per a aquesta època de l’any és recomanable utilitzar colors clars, que no carreguin l’ambient i li aporti sensació d’espai net i relaxat. Vegem quines són les gammes cromàtiques més emprades en els habitatges aquest estiu.

Els colors d’aquest estiu 2021 per excel·lència són tonalitats, sens dubte, les blanques, beix i blaus.

El blanc ens aporta sensació d’amplitud, més lluminositat i frescor en l’ambient, a més de ser un color totalment combinable amb qualsevol element de decoració.

Fins i tot pots aplicar aquest color en diferents tons en una estada sencera. En el cas del dormitori, afegeix tocs blancs als llençols, coixins i en les cortines; et quedarà un estil molt eivissenc.

Un altre color que ens tele transporta al mediterrani i a l’estiu és el blau. És perfecte per a utilitzar-ho en diferents objectes de decoració com en els quadres, llums de decoració i fins i tot en la paret, i també ens aporta frescor i alegria a l’entorn.

Generic

Finalment, un dels colors de l’estiu 2021 és el color beix. És un clàssic en pràcticament tots els estils decoratius, especialment en aquells on predominen els materials naturals i busquen donar lluminositat al teu pis.

És un to molt versàtil, així que si et preguntes on el pots utilitzar, la resposta és: on vulguis. Quedarà ideal en el sofà, en la vaixella combinat amb tonalitats grogues o taronges, i fins i tot en catifes exteriors.

Estampats estiuencs

Seguint amb les tendències de decoració per a estiu 2021, els estampats són un dels protagonistes en aquesta època de l’any. Li donen un toc molt alegre i desenfadat a l’espai, i solen aplicar-se en dormitoris o al saló.

👍🏼 Aquests són els estampats que mai fallen:
    • Botànic
    • Floral
    • Mariner
    • Ratlles
    • Quadres

Tèxtils de fibra natural

Si vius en un lloc on a les nits refresca, estàs de sort. Però si passaràs part o tot l’estiu a Barcelona has de saber que aquí les nits solen ser càlides i humides. Així que, si vols decorar el dormitori o el saló amb catifes o mantes, la clau és comprar-les de materials naturals.

El cotó i el lli són tendència aquest estiu de 2021. Es tracta de materials molt utilitzats durant aquesta estació i et sorprendràs del bé que queden. Són frescos, lleugers i molt agradables. A més, són teixits que moltes vegades no necessiten planxar-se, així que tot són beneficis.

Els podem aplicar en múltiples espais i en diferents elements, com per exemple per a vestir la taula de menjador, en catifes, coixins, plaids de llits i mantes. Amb aquests el cotó i lli s’emporten els tons verds, beix i fins i tot terracota, si prefereixes un to més intens. Encertaràs segur.

tendències de decoració per a estiu 2021

Foto via Kave Home

Tendències en mobles aquest 2021: fets de materials naturals

No sols trobem materials naturals en objectes de decoració, sinó també en el mobiliari. Aquest estiu més que mai.

La fusta en tons clars com l’aparador de Kave Home, el marbre o fibres naturals com el mimbre o el bambú són molt fàcils de combinar i li donaran aquest toc rústic, estiuenc i alhora modern al teu pis.

últimes tendències en mobles de menjador

Foto via Kave Home

Els seients amb respatller trenat tornen a ser tendència i estan triomfant en tots els salons. Aporten un toc fresc i són ideals per a crear un racó de lectura just al costat de la finestra o balcó.

Terrasses plenes de vida

Per a aquells que tinguin la sort de tenir un balcó o una terrassa a casa, ara és el millor moment per a aprofitar-la. Amb tan sols uns pocs elements de decoració d’estiu pots transformar al complet aquest espai exterior i sentir que estàs en el paradís sense sortir de casa.

Què necessites per a això? En funció del gran que sigui l’espai podràs posar un mobiliari o un altre, però posem l’exemple d’una terrassa mitjana, d’uns 15 m² aproximadament.

👍🏼 Pots optar per dividir-la en dos ambients diferents: un dedicat al solàrium i un altre dedicat al relax.

En l’espai de solàrium no pot faltar un para-sol i una hamaca plegable per a guardar-la quan el temps ja no acompanyi.

A la zona de relax et proposem un sofà exterior amb dues butaques individuals i una petita taula de centre de Kave Home per a poder gaudir al màxim de les tardes i nits d’estiu.

com decorar un pis a l'estiu

Foto via Kave Home

Pots afegir-li altres elements de decoració com a plantes o un petit llum per a crear una atmosfera acollidora Amb aquesta terrassa et convertiràs en el millor amfitrió!

Incorpora totes aquestes tendències de decoració per a estiu 2021 en el teu pis de lloguer per a aconseguir l’ambient estiuenc i desenfadat que desitges. Algunes d’elles han arribat per a quedar-se, així que aprofita ara i posa el teu pis a l’última!

Ens dones més consells per a posar a punt la nostra casa a l’estiu?

Fonts:

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari