blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Prepara la teva llar per a l’estiu

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

L’estiu és una època perfecta per canviar la nostra actitud i la nostra energia i això es reflecteix de manera interna i externa. Tenim més ganes de fer coses, els dies solen ser majoritàriament assolellats, tenim les finestres obertes i ens ve de gust estar a l’exterior. Si tenim terrassa, estem d’enhorabona, podem celebrar festes i barbacoes amb els amics, per exemple. Però no només el nostre ànim i costums canvien, la decoració i l’estil de casa nostra també canvia, tenim altres necessitats i busquem la frescor. Per això, avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de com posar a punt la teva llar per a l’estiu.

Article relacionat: Cromoteràpia per a la teva llar

Gaudeix de la teva llar aquest estiu

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El primer que has de pensar és en proporcionar el màxim de frescor a la teva llar. Per a això, és important que la roba de llit que facis servir sigui de cotó, una cosa que ajudarà al fet que transpiri millor durant la nit. D’altra banda, les cortines de casa teva han de ser lleugeres, però que limitin alguna cosa l’entrada del sol per esmorteir els seus efectes dins de la teva llar. Treu momentàniament les cortines més espesses i deixa-per a la tardor i l’hivern. D’altra banda, el sofà és un altre dels cavalls de batalla en els rigorosos dies d’estiu. Certs teixits són molt calorosos i la pell sintètica s’enganxa al cos quan fa calor. Per aquest motiu, l’ideal és posar-li una funda d’un teixit fresc i, si pot ser, natural, com el cotó o el lli, per estar més confortable aquest estiu. També és bona idea guardar les catifes per quan el temps sigui més fred, d’aquesta manera l’estança estarà més fresca. Si la llum del sol entra per les finestres, és el moment de posar-li fre, a més d’amb les cortines. Pots plantejar-te posar un tendal i l’ideal és ventilar a primera hora del matí i després abaixar les persianes o el tendal. D’aquesta manera preservaràs la frescor i evitaràs gastar massa en aire condicionat.

Article relacionat: Consells per a decorar el balcó

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra de les coses importants a tenir en compte és no posar l’aire condicionat més alt del que es recomana, que sol estar entre els 24 i 25 graus centígrads. Si prens algunes precaucions, com ventilar a primera hora de la nit i abaixar persianes durant els moments de sol, no caldrà que baixis la temperatura. A més, si tens terrassa, has de mantenir-la a punt per gaudir-la aquest estiu. Per a això, neteja bé la zona i fes-te amb una taula i cadires si és que encara no les tens. Recorda que és important habilitar una zona d’ombra a la terrassa i a la zona que doni el sol pots posar una hamaca i convertir-la en un agradable solàrium. Per acabar de vestir l’espai, col·loca algunes plantes i flors que donaran alegria al conjunt. Recorda escollir les adequades segons les característiques de la teva terrassa, depenent de si els donarà molt el sol o, per contra, estaran en un espai ombrívol.

Ens dónes més consells per mantenir la llar durant l’estiu?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari

three + 13 =