blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

El Barça a Montjuïc durant la temporada 2023-2024

El Barça a Montjuïc durant la temporada 2023 i 2024
Escrit per ShBarcelona

Amants del futbol, agafeu-vos fort per a veure al Barça durant la temporada 2023-2024! L’emoció es palpa en l’ambient, i és que enguany veurem al Barça a Montjuïc, mentre es duu a terme la renovació del Camp Nou, que donarà vida a l’innovador Espai Barça.

El nou Camp Nou: com serà l’Espai Barça

L’Espai Barça serà una veritable joia arquitectònica i una zona increïble i sense precedents per als aficionats. Aquest ambiciós projecte contempla la renovació completa del mític Camp Nou i els seus voltants per a oferir el millor servei als visitants.

Entre les novetats més destacades, trobarem un estadi amb major capacitat per a acollir a més de 105.000 espectadors (el major de tota Europa), que a més comptarà amb tecnologia d’avantguarda per a brindar una experiència inigualable.

Per exemple, veurem un sostre retràctil de més de 30.000 metres quadrats, videomarcadors LED d’alta resolució i fins i tot un mirador de 360° on gaudir de la vista de l’interior de l’estadi i Barcelona al complet. Això serà una forma fantàstica de visitar el Camp Nou i gaudir de molt més que el futbol.

Nou Camp Nou

Disseny del nou Camp Nou

A més, es crearan modernes àrees comercials, espais d’entreteniment i zones verdes per al gaudi de tots els visitants. No sols es tracta d’un estadi, sinó d’un complex que s’integrarà perfectament a la ciutat i oferirà un ambient únic per a viure el futbol i la passió blaugrana.

Les obres ja han començat derrocant part del Camp Nou, encara que mantenint la zona patrimonial més antiga de l’estadi. A priori, el projecte estarà molt avançat per a finals de 2024, quan el primer equip podrà tornar a ‘la seva casa’. Perquè tot l’Espai Barça estigui completat al 100%, caldrà esperar a la fi de 2026.

L’Estadi Olímpic Lluís Companys

Mentre les obres avancen en l’Espai Barça, l’equip jugarà els seus partits en l’històric Estadi Olímpic Lluís Companys. Aquest recinte ja ha estat testimoni de grans esdeveniments esportius i albergarà temporalment al Barça per a aquesta emocionant temporada i part de la següent.

Aquest estadi, amb capacitat per a 49.472 espectadors, té una gran història i permetrà al FC Barcelona continuar jugant davant un gran nombre de persones sense sortir de la Ciutat Comtal. Malgrat no comptar amb luxoses comoditats, sí que servirà perquè els aficionats gaudeixin del Barça un any més.

Estadi Lluís Companys de Barcelona

Com arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys pot no ser especialment pràctic per als qui vulguin utilitzar el metre. Pots arribar fins a la parada de Pl. Espanya amb les línies L1 i L3, a més de diferents línies de tren d’FGC.

A partir d’aquí, hauràs de pujar fins a l’estadi en bus o caminant, que en aquest cas trigaries uns vint minuts. Per a l’autobús, les línies que arriben just a l’Estadi Lluís Companys són la 13, 55 i la 150.

Si prefereixes arribar amb cotxe, l’estadi compta amb un ampli estacionament garantint un fàcil accés. Això sí, pot ser que es compliqui una mica la sortida quan acabin els partits.

Abonats i visitants: compra d’entrades

L’FC Barcelona va oferir als actuals abonats una oportunitat clau a l’hora de traslladar-se a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Això els permetrà adquirir un abonament que, davant un canvi significatiu, permetrà l’oportunitat de gaudir de tots els partits com a local mentre es remodela l’estadi.

Si vens a visitar Barcelona i veure un partit, pots adquirir les teves entrades aquí. D’altra banda, l’FC Barcelona suspendrà el servei de Seient Lliure i les entrades infantils, per la qual cosa els abonats temporals hauran de sol·licitar la seva inscripció prèvia per a assistir als partits.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

Aquells socis abonats al Spotify Camp Nou durant la temporada 2022/23 i que van assistir a més del 85% dels partits tindran prioritat per escollir zona amb l’abonament de la temporada.

Els primers partits en el Lluís Companys

La temporada començarà amb emocionants trobades en l’Estadi Lluís Companys, on el Barça demostrarà el seu millor joc per a tornar a conquistar la Lliga. Per a conèixer les dates i els rivals de tota la temporada, pots consultar el Calendari Oficial de LaLiga.

En el cas del FC Barcelona i els seus primers partits a casa, seran Cadis (20 d’agost), Betis (17 de setembre) i Celta de Vigo (24 de setembre).

La temporada 2023-2024 promet ser inoblidable per al FC Barcelona i els seus seguidors. Amb el nou Espai Barça en construcció i l’Estadi Olímpic Lluís Companys com a casa temporal, els fans gaudiran tant de la lliga com de la resta de competicions. La passió i l’entusiasme de tots es veuran reflectits en cada partit.

Sobre l'autor

ShBarcelona

Deixar un comentari