blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Les millors discoteques de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Vols sortir de festa i no tens clar on anar? A la capital catalana hi ha uns quants clubs que són de visita obligada, on podràs escoltar diferents tipus de música i ballar tota la nit. Com que les opcions són molt variades i àmplies, hem pensat en fer-te un seguit de recomanacions, i per això en aquest article de ShBarcelona et descobrim les millors discoteques de Barcelona, de manera que puguis decidir quina és la que més s’adapta als teus gustos musicals.

Article relacionat: Discoteques per lligar a Barcelona

Les discoteques més conegudes de Barcelona

les millors discoteques de Barcelona

Imatge via Pixabay

Gairebé tots els barcelonins estan d’acord en que una de les millors discoteques de Barcelona (sinó la millor) és la Sala Bikini (Avda. Diagonal, 547), al costat del CC l’Illa Diagonal. No hi podràs entrar si ets menor de 24 anys, doncs es tracta d’un club en el qual l’ambient és de gent més madura. Un dels motius principals que porten a escollir un local o un altre és l’estil de música que hi posen. Aquí, la majoria de caps de setmana, el DJ Juanma Bastida punxa house, però també hi ha concerts en directe de tota mena, festes temàtiques i molts jocs. Per alguna raó, és el lloc preferit de molts famosos. Estigues atent de tota l’agenda a través del seu web! Al centre de Barcelona, també s’hi troben algunes de bones discoteques: la Jamboree Jazz (Plaça Reial,17) i la Sidecar (Plaça Reial, 7). La primera, tal i com el seu nom deixa en evidència, és el temple pels fanàtics del jazz; i la segona, té un estil molt underground i peculiar, amb música rock & roll. Molt a prop d’aquestes dues, al barri de Poblenou, hi trobaràs una de les discoteques més famosos de tota la ciutat que acull concerts de rock i sessions d’electrònica. Estem parlant de la Sala Razzmatazz (carrer de Pamplona, 88). Una discoteca alternativa és la Sala Apolo (carrer Nou de la Rambla, 113), que organitza festes brutals cada dia; sobretot, és molt famosa pels seus Nasty Mondays. Acull concerts de rock, però majoritàriament, sessions d’electrònica i festes remember. I La Terrrazza (Avda. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13) va ser la primera discoteca de house a l’aire lliure. Té tant d’èxit que després de divuit anys segueix sent una de les millors discoteques de Barcelona.

Article relacionat: Discoteques cool de Barcelona.

les millors discoteques de Barcelona

Imatge via Pixabay

Si ets més aviat exigent i estàs buscant les millors discoteques de Barcelona en quant a glamour i exclusivitat, no pots perdre’t els clubs que es troben al Passeig Marítim de la Barceloneta, amb vistes al mar mediterrani. El local nocturn Carpe Diem Lounge Club, o CDLC (Passeig Marítim de la Barceloneta, 32), és un restaurant-discoteca molt singular que fusiona el mediterrani amb l’oriental i destaca per la seva gran especialitat: els còctels. Seguint la mateixa línia, una altra de les millors discoteques de Barcelona més exclusives és Opium (Passeig Marítim de la Barceloneta, 34), la qual et permet gaudir d’un sopar a la seva zona de restaurant i després, rematar la nit amb la millor música electrònica. Shôko (Passeig Marítim, 36), ofereix una carta de menjar asiàtic i és molt conegut per les after parties que organitza. Acabem les propostes amb Pacha (Passeig Marítim de la Barceloneta, 38); lògicament no és com la d’Eivissa, però en té un aire. Els dijous i els dissabtes ofereixen festes especials.

Per quina d’aquestes discoteques et decantes?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari