blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

BARCELONA, GRATIS A UN CLIC

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Viatjar i conèixer qualsevol urbs europea no resulta barat ni accessible a totes les butxaques, sobretot si no hi tens coneguts que t’hi introdueixin. Barcelona no és una excepció.

Però distreure-s’hi i prendre-li el pols cultural no pot ni ha de ser una possibilitat només accessible als qui tenen més capacitat econòmica. Afortunadament hi ha força gent treballant a la xarxa en Barcelona gratisaquest sentit, i de les moltes publicacions online sobre aquest tema, avui des de ShBarcelona hem recollit per a tu les que ens semblen més actualitzades i amb major oferta.

Totgratuit.blogspot.com

Al seu apartat “Barcelona gratis” aquest blog ofereix al públic un gran nombre d’esdeveniments gratuïts, endreçats en format d’agenda i contínuament actualitzats. L’autor és en Josep Maria Serra, veí de l’Eixample i col·laborador de La Vanguardia. De consulta obligada.

Forfree.cat

És la guia d’activitats gratuïtes barcelonines amb més divulgació. En ella podrem trobar cada dia activitats com a exposicions, projeccions, música, arts escèniques, espectacles de carrer, esdeveniments específics per a nens, llibres, conferències i molt més. Per si no has trobat allò que volies i encara et queda quelcom al portamonedes, tenen un apartat anomenat “Per menys de 5 euros”

Sindinero.org

Una modesta web que segons ells mateixos “busca lluitar contra el consumisme, i fomentar el gratuït enfront de l’onerós”. Ens apropen idees i informació que en moltes ocasions tenim al nostre abast i no coneixem, i també ens presenten esdeveniments i possibilitats de diversió. Oci i cultura gratis, bancs de temps, cursos de formació gratuïta, viatjar de franc… no deixis de visitar-la.

 

Gaudeix-ho!

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari