blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

On comprar articles eròtics a Barcelona

Parella fent-se un petó
Escrit per Elia

Innova en la teva vida sexual incorporant noves experiències dins el llit. Cada cop són més les parelles que tenen ganes d’experimentar sexualment i, per això, proven noves opcions que el puguin ajudar a gaudir de noves sensacions i d’un plaer més intens.

Amb les joguines eròtiques es pot aconseguir descobrir un nou món més que divertit i que, a més, et facilita l’accés a un sexe més juganer, diferent i excitant.

Si vius a un pis de lloguer a la Ciutat Comtal, en aquest article de ShBarcelona et descobrim on comprar articles eròtics a Barcelona perque coneguis les millors botigues de la ciutat i puguis provar noves maneres de gaudir del sexe. T’hi apuntes?

Article relacionat: Massatge en parella a Barcelona

Sex shops a Barcelona

Roba interior sexy

Imatge via Pixabay

El primer local del qual us volem parlar és Sex Toys Center, al carrer de Sao Paulo, 34. Aquest local de Barcelona ésel primer supermercat eròtic d’Espanya, i es troba al costat del centre comercial La Maquinista, al districte de Sant Andreu.

Més de 800 metres quadrats per recórrer i trobar allò que més s’adapti als nostres gustos i pressupost. Per poder escollir el millor per a tu és important que hi hagi una bona varietat i aquí la trobaràs ja que compta amb una gran gamma de lubricants i vibradors, una secció fetish, llibres, roba interior sexy, sabates, etc.

Una altra botiga interessant és Condoms&Co, que és una franquícia, i a Barcelona hi trobaràs diverses seus, tot i que el més popular és el del carrer de Santa Anna, 35, a Ciutat Vella.

Aquí els dependents t’ajudaran a trobar el que vols i t’aconsellaran amb tota naturalitat en un ambient agradable. És una tenda oberta, sense vidres tintats, en la qual es dóna molta importància en complaure al client i en parlar de sexe sense cap mena de tabú ni vergonya.

Si ho prefereixes, també pots comprar en línia i demanar que t’ho enviïn a casa, a més tenen ofertes especials per ajustar-se a totes les butxaques.

Article relacionat: Un dia romàntic a Barcelona

Parella apassionada

Imatge via Pixabay

Una botiga d’articles eròtics a Barcelona ubicada al carrer Torrent de l’Olla 145, al barri de Gràcia, és Amantis, tot i que també, si ho prefereixes, te l’opció de comprar online perquè t’enviïn els productes a casa.

A aquest local hi ha de tot! Articles per gaudir en parella, siguis heterosexual o homosexual, també de forma individual, o com prefereixis. Fins i tot pots comprar-te cintes per Bondage d’una edició especial de “50 Ombres de Grey”.

També al barri de Gràcia trobaràs un altre lloc on comprar articles eròtics a Barcelona, Le Petite Boutique, ja que han obert una seu a la nostra ciutat, exactament, al carrer Travesera de Gràcia, 281.

Segons s’indica al seu web, volen normalitzar la sexualitat, parlar d’això sense tabús i ajudar a tots al fet que superin els seus complexos i manies respecte al sexe. Aquí trobaràs, a més, preus molt competitius respecte a altres botigues.

Alguna vegada has probat alguna joguina sexual amb la teva parella?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari