blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Desplaçar-se

COMPARTINT MOTO ELÈCTRICA A BCN

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Motit és la plataforma de moto compartida a Barcelona.  Va arrencar a finals del proppassat setembre amb , i segons Going Green, l’empresa alemanya responsable del projecte, el servei ja ha arribat als 1.000 usuaris des d’aleshores.  Es tracta d’un servei únic, fàcil, ràpid, econòmic i sostenible.

Aquest programa de “moto sharing” s’obre pas a Barcelona com una prometedora alternativa de mobilitat elèctrica. La col.laboració entre la firma alemanya i l’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició dels barcelonins 40 unitats de la moto elèctrica CORE.  Aquest model és produït a la fàbrica que Going Green va obrir a l’Hospitalet de Llobregat, sent per tant catalana, i feta amb components també catalans.

El trajecte mínim té un cost a partir de 0,5 €, i el  mig, inferior a 2 €. Amb la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa, aviat augmentarà la flota: es preveu que en breu el servei disposi de fins a 500 motos, xifra que pot triplicar-se en tres anys, arribant a les 1.500 unitats a disposició d’un marge de 25.000 a 30.000 usuaris del servei , que és el potencial calculat per a la ciutat.Pisos de lloguer a Barcelona

Una aplicació de smartphone, Motit, dóna accés al servei. Així doncs, després de descarregar-la, des del mòbil es pot encendre i apagar el vehicle, a més de fer totes les gestions que el servei implica.  Des del teclat triarem la modalitat de pagament segons allò que ens interessi més, distància o temps, o bé contractarem una tarifa fixa per a un ús turístic. D’igual manera ens servirà per a finalitzar la reserva.  Existeix també l’opció de reservar un trajecte periòdicament, per un ús habitual.

Cal saber que el servei no té estacions d’entrega o recollida preestablertes, l’usuari fa el trajecte sol.licitat, i quan finalitza aparca al carrer.  És des d’allí on un nou client iniciarà la seva pròpia ruta. Les zones de recollida i entrega de moment no cobreixen tota la ciutat, només n’hi ha unes quantes al centre de la ciutat.  Però el radi s’anirà ampliant a mida que s’incorporin al servei més motos, amb idea de què en el futur es doni cobertura a la major part de la ciutat comtal.

Pisos de lloguer a Barcelona

D’aquesta manera el servei suposarà un complement a la bicicleta i al transport públic, per vèncer a l’ús del vehicle particular a l’interior del nucli urbà.

El servei Motit també és accessible als usuaris ocasionals i als turistes, amb rutes turístiques predeterminades al navegador.  Deixant el teu e-mail a la seva web obtindràs una hora gratuïta. Des de ShBarcelona t’animen a què provis el servei i a gaudir de la ciutat mentre contribueixes a fer-ne la mobilitat més sostenible.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari