blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

CONCERT DE LADY GAGA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Barcelona forma part de la gira mundial 2014 de Lady Gaga. El pròxim 8 de novembre, al Palau Sant Jordi i gràcies a la promotora de concerts Live Nation, la gira “artRAVE: The Artpop Ball Tour” de l’espectacular intèrpret aterra a la ciutat comtal. La sobrenomenada “Mother Monster” visitarà als seus fans espanyols en aquesta única escala a casa nostra. Els seus “Little Monsters” gaudiran del concert-espectacle, que ja és la quarta gira de l’estrella nord-americana. ARTPOP és el tercer àlbum d’estudi de Lady Gaga i va sortir a la venda ara fa un any al Japó. El disc s’ha venut menys què els anteriors, i potser no ha estat tan reconegut per crítica i públic, però la cantant està fent una gira mundial que té força èxit.

Gèneres i temes

Lady GagaEls gèneres pop i dance són els més presents al disc, encara que també es poden trobar elements d’altres estils com a rock, rap, new wave, dubstep, funk o R&B.
Els temes més coneguts, que sens dubte no faltaran a l’espectacle, són “Applause”, “Do What O Want” i “G.O.I.”, els singles oficials. Alhora també es podrà gaudir dels dos temes llançats per a la promoció, “Venus” i “Dopi”.
La gira va començar el maig passat, i passarà per tots els continents. La fracció europea ja està en marxa, i s’allarga fins a finals de novembre. De ben segur serà un espectacle memorable.

Aconsegueix la teva entrada

Les entrades per al concert de Barcelona s’han venut molt bé, i a hores d’ara en queden molt poques (la majoria de més de cent euros), que pots comprar online entre d’altres a Ticketmaster o El Corte Inglés.
Però si no vols perdre-t’ho ni gastar tant, encara et queda una via: ser seguidor de El Periódico a Facebook. Els seus fans d’aquesta xarxa social, amb una mica de sort encara podran aconseguir la seva localitat gratuïtament, ja que el diari sorteja cinc passis dobles per al xou del pròxim dissabte dia 8.

La participació no requereix més requisit que fer-se seguidor de la pàgina, anar a la pestanya de sorteigs i seleccionar la promoció Lady Gaga. Entre tots els que s’apuntin i comparteixin aquesta promoció al seu propi mur abans del dilluns día 3 a les 23.59 hores, se sortejaran cinc entrades per a dues persones per assistir a l’actuació barcelonina de la diva del pop.

Si encara no t’has fet amb les teves entrades, des de ShBarcelona et recomanem que participis ràpidament al sorteig del diari, a veure si pots resultar guanyador. Bona sort!

Concert Lady Gaga

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari