blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

Rock Fest Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El rock és un dels estils de música més seguits a tot el món, i els seguidors d’ aquest gènere solen ser absolutament incondicionals. Hi ha grups mítics de velles glòries que segueixen en actiu, com si les notes que surten de les seves guitarres i veus fossin l’ elixir de la joventut. La música és una companya fidel quan necessitem una injecció d’ energia, i el rock és un dels estils que més energia ens pot proporcionar. Cançons de grups mítics com Queen, amb el seu Don’t Stop me Now, són una clara mostra. Però el rock no només proporciona energia, moviment i ràbia fins i tot, també ha deixat un llegat molt important de balades meravelloses, que a vegades fan que els rockers més violent es descobreixin com a autèntics romàntics. Mostra d’ això ho són, entre moltes d’ altresStill Loving You dels Scorpions, o Angie dels Rolling Stones. Avui, a ShBarcelona, us volem parlar del festival de música rock a Barcelona, el Rock Fest Barcelona.

Article relacionat: Bars amb música en directe a Barcelona

El festival de rock a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Com dèiem, el rock compta amb un regiment de seguidors fidels i incondicionals que estimen aquest tipus de música per sobre de qualsevol cosa. I no és per menys. El rock és el resultat d’ una mescla musical de diversos estils, des del rock and roll, el rhythm and blues, el country, el blues, el folk, i fins i tot el jazz. L’ instrument estrella que destaca per sobre de la resta són les guitarres elèctriques, i la majoria de representants d’ aquest estil formen part de grups de música compostos per un cantant, guitarra elèctrica, baix, i bateria. A partir d’ això, han sorgit una infinitat de sub gèneres tan importants com el heavy metal, el glam rock, el punk, o el grunge.

El Rock Fest és l’ únic festival de rock a la Ciutat Comtal i en aquesta edició s’ ha celebrat els dies 5, 6 i 7 de juliol al Parc de Can Zam, a la localitat veïna de Santa Coloma de Gramenet. Per a poder acollir a tots els seguidors del festival de músicas’ ha habilitat, com ja és habitual, una zona d’ acampada, on els espectadors poden passar les jornades en un espai amb seguretat 24 hores, banys i dutxes, control d’ accès, punts de recarga de telèfons mòbils, servei de neteja, zona de picnic, pàrquing, zona d’ autocaravanes, i amb un preu de 25 € per persona els 3 dies que dura el festivalL’ ubicació de la zona d’ acampada es troba al recinte del centre cultural de La Torreta, a la localitat de Montmeló.

Article relacionat: On anar a ballar a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

En aquesta edició, els grups que han participat al festival compten amb un gran prestigi a nivell internacional, com no podia ser d’una altra manera. Així doncs, aquest any 2018 s’ha pogut gaudir de grups tan mítics com ara KISS, Ozzy Osbourne, Helloween, Scorpions, Judas Priest, Megadeth, Dimmu Borgir, Amaranthe, Bourbon Kings, Eclipse, Gigatron, H.E.A.T, Mägo de Oz, Mojinos Escozios, Panzer, Sôber, Tremonti o Vixen. Sense dubte, un cartell excel·lent de representats d’aquest gènere musical i estil urbà que segueix tan viu com sempre. Llarga vida al rock!.

Has vist el Rock Fest en alguna de les edicions celebrades a Barcelona? Que t’ ha semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari