blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

CRUCIANI C ARRIBA A BARCELONA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Ni més ni menys que 100 botigues per tota Espanya té previst obrir la firma italiana de moda CRUCIANI C durant el pròxim 2014.  Seran tendes pròpies i franquícies, generaran uns 1000 llocs de treball, i les dissenyaran els arquitectes de l’estudi català A-CERO.

Però ja abans que acabi el 2013, els italians tenen prevista la inauguració de 7 tendes pròpies al nostre país, dos d’elles a Barcelona, les següents:

  • Barcelona (Centre Comercial Diagonal Mar, i Centre Comercial La Maquinista).
  • Madrid (Centre Comercial Plenilunio).
  • Palma de Mallorca (Centre Comercial Porto Pi).
  • Santander (Centre històric de la ciutat).
  • Màlaga (Centre Comercial Muelle Uno).
  • I Saragossa (Centre Comercial Puerta de Valencia).

Cruciani C va facturar en 2013 14 milions d’euros i en el proper exercici planeja aconseguir els 65 milions d’euros, per arribar fins als 200 milions en el termini de quatre anys, una vegada que s’hagi completat el pla estratègic de tenir 500 tendes al llarg de tot el planeta. L’objectiu de la signatura és aconseguir els 19 milions de polseres venudes.

Pisos de lloguer a Barcelona

“Crec que és el moment d’invertir a Espanya, atès que està començant a sortir de la recessió econòmica”, ha assegurat Lucca Caprai, fundador de Cruciani C. L’empresari italià ja va apostar pel nostre país en 2012, amb una tenda pròpia al Centre Comercial El Jardín de Serrano, a Madrid, i l’any que ve es convertirà en un dels països amb més punts de venda, juntament amb Itàlia.

Pisos de lloguer a Barcelona

D’aquesta manera, el públic espanyol tindrà accés a les famoses polseres de macramé, producte insígnia del seu èxit mundial i símbol de l’anomenat “luxe accessible”, objecte de desig de personatges coneguts internacionalment com ara Beyonce, Paris Hilton, o Gisele Bündchen entre d’altres. A més de les clàssiques, ara podràs trobar les noves polseres amb plata, o les solidàries com la del càncer de mama. Per descomptat, també es tindrà accés a la cada vegada més extensa línia de bosses, accessoris de pell, mocadors de seda i pashmines de caixmir de la signatura.

Si has fet un lloguer amb ShBarcelona ja pots incloure les polseres Cruciani C en la teva llista de regals nadalencs, els teus amics t’ho agrairan.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari