blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

On comprar cosmètics a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Tots tenim els nostres llocs de confiança als que confiem el nostre aspecte, com la perruqueria on sempre ens tallen els cabells o canvien de look, el centre de bellesa al que anem a depilar-nos o la botiga de cosmètics i maquillatge a la que solem comprar els productes que fem servir. Si estàs buscant llocs on comprar cosmètics a Barcelona, amb qualitat garantida, en aquest article de ShBarcelona te’n suggerim uns quants. Potser trobis botigues de barri que ofereixin productes de qualitat molt similars als que venen en aquests establiments, així que t’animem a que els descobreixis i ens ho expliquis més avall!

Les millors botigues de cosmètics

on comprar cosmètics a BarcelonaLa multinacional de cosmètics Sephora (CC Triangle, CC l’Illa i altres centres comercials destacats) ofereix gran qualitat en tots els productes de la seva pròpia marca, així com altres productes de les marques més prestigioses del món Els dependents t’ajudaran encantats a triar el millor producte per a tu, si et cal, o a trobar exactament el que busques.

Però si el que busques és una botiga de cosmètics i maquillatges naturals que comercialitzi productes de marques que no contenen derivats del petroli, ni petroquímics, ni colorants sintètics, ni parabens i, per descomptat, no són testats en animals, hauries de conèixer Adonia (Carrer Balmes, 85). L’objectiu primordial de Laura i Jordi, els responsables d’aquest projecte, és vendre productes que li facin bé a la teva pell i que no continguin components químics nocius.

Article relacionat: Les millors perruqueries de Barcelona.

Per altra banda, la cosmètica coreana és un referent internacional per la seva qualitat, per la seva llarga tradició i per innovar constantment amb els seus productes. La pell sana i cuidada de les orientals no on comprar cosmètics a Barcelonanomés és fruit de la seva genètica, sinó de l’ús de productes especialitzats per costum i tradició. Si vols provar de lluir com ells, vés a MIIN (Carrer Pau Clarís, 110) i adquireix, a preus assequibles, alguns dels seus productes i maquillatges.

I si encara vols descobrir més botigues on comprar cosmètics a Barcelona, et recomanem Etnia (Carrer Gran de Gràcia, 84 / Carretera de Sants, 70), una marca de maquillatge i cosmètics espanyola que va néixer el 2012 i que avui dia ja té botigues repartides per tota Espanya. Els seus productes no són testats en animals i tampoc contenen parabens, a més de posseir una línia anomenada Natur, feta exclusivament amb extractes orgànics. També venen online, i ofereixen, a més de maquillatges molt variats, perfums, cremes i tractaments capil·lars entre altres coses.

 

Coneixes altres botigues de cosmètics i maquillatge tan especials com aquestes?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari