blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

DISCOTEQUES COOL

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si ets de visita a la ciutat i vols prendre l’autèntic pols a la nit més cool barcelonina, hi ha llocs que no has de deixar de visitar. Entre ells, les discoteques que estan més de moda actualment.

Comencem per City Hall Barcelona, a la Rambla de Catalunya, 2-4. De pas obligat per a amants de la música electrònica i joves fashion. Imprescindible la nit dels dimarts. Música electrònica, Hip’Hop, Drum’n’ Bass, House i Breakbeat. Espai VIP i Terrassa.

Opium Barcelona és restaurant de dia i discoteca de nit. Enfront de la platja de la Barceloneta, al Passeig Marítim, 34, gaudeix d’un lloc privilegiat per a les nits de la ciutat amb la terrassa més gran de Barcelona al costat del mar. Disseny avantguardista i festes temàtiques a les quals acudeixen famosos dj nacionals i internacionals.

disco2

El  nou club de referència a Barcelona és el Hyde Club. La seva situació, molt proper al Passeig de Gràcia, però amb accés per un tranquil i estret carreró. Ambient amb decoració d’estil New York, allunyada de les grans tendències actuals. Ofereixen “dinner, drink and dance”, és a dir, tres per un: picar alguna cosa, degustar els seus còctels i ballar a la seva pista l’últim en House and Soulful. Al Passatge de Domingo, 3.

Si t’agrada l’ambient eivissenc, el tens a La Terrrazza. Nits a l’aire lliure amb festa desenfrenada fins a la sortida del sol. El seu estil és jove i avantguardista. Tots els anys els amants de la millor música House es donen cita a la seva pista, l’arquitectura de la qual reprodueix una elegant casa mallorquina. Icona indiscutible de la cultura de club europea.

Terrassa i privée. A l’Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13.

disco3A la planta 26 del glamurós Hotel W Barcelona hi trobaràs l’Eclipsi Bar. Actualment una de les destinacions més chic de la nit barcelonina: vistes increïbles de la ciutat i del Mediterrani, acompanyades d’un exquisit disseny. Lloc de trobada pels que estan a l’última, el públic més fashion tant local com internacional. La música: comercial, House i Rrhythm & Blues. Dress code: arreglat, amb llista d’entrada i espai privat. Plaça de la Rosa dels Vents, 1.

Visita-les, des de ShBarcelona t’assegurem que coneixeràs el que es mou a la nit fashion de la ciutat.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari