blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Escoles de dansa contemporània a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Busques escola de dansa a Barcelona? Si t’estàs plantejant apuntar-te a classes de dansa contemporània des de ShBarcelona et recomanem les millors escoles ball de la ciutat. La dansa contemporània es una de les modalitats artístiques, dins l’àmbit de la dansa, actualment més seguides i un dels nombres gran nombre de seguidors.

De fet, a espais com el Mercat de les Flors podem veure, mensualment, diferents propostes de dansa contemporània que procedeixen tant de companyies nacionals com de les més prestigioses a nivell internacional.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Si tu també ets un apassionat d’aquest tipus de ball, et recomanem llegir aquest article on et descobrirem les millors escoles de dansa contemporània de Barcelona. T’animes a aprendre a ballar?

Article relacionat: On anar a ballar a Barcelona

Dansa contemporània a Barcelona

Dansa contemporània a l’Eixample

Som-hi Dansa

A l’escola Som-hi Dansa, situada al carrer de Comte Borrell, 334, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, ofereixen diferents cursos de ball adaptats organitzats per nivells. És una escola que té grups per a tota classe d’edats, aporta professors experimentats i qualificats, i  barreja varies disciplines com a jazz, ballet, base tècnica, fusió, teatre musical…

escola dansa barcelona

Foto vía unsplash.com

Mar Estudi de Dansa

Al mateix barri, hi ha l’escola Mar Estudi de Dansa, que està homologada per la Generalitat de Catalunya. Imparteix classes de jazz, funky, clàssic, flamenc, sevillanes, sevillanes flamenques, contemporani, dansa teatre, i molt més.

Busca el millor pis de lloguer a L’Eixample 

Dancemotion

A l’escola Dancemotion també podràs accedir a classes de dansa contemporània i aprendre a ballar amb diverses especialitats dirigides a tota classe d’usuaris: des de jazz modern a dansa Bollywood passant per hip-hop. A més, fan classes per a nens, formació per a professionals i també tenen disponibles sales de dansa per llogar.

En aquesta escola també pots practicar el teu ball nupcial, o presentar-te a les audicions que ofereixen per tal d’apuntar-te al nivell que et pertoqui; els professors de Dancemotion estaran encantats d’orientar-te.

Dansa contemporània a Sants

Urban Dance Factory

Al barri de Sants trobem Urban Dance Factory, una escola de dansa contemporània i ball actual que està una mica més especialitzada en estils urbans, com el hip-hop.

Ofereixen tots els estils i nivells, de manera que pots anar a preguntar sobre classes reglades, seminaris o masterclass. I és que el ball fomenta les relacions, gràcies a ell et mous i pots compartir aficions amb altres persones.

escola contemporània

Foto vía unsplash.com

Danza a tu aire

A l’escola Danza a tu aire compten amb classes ben variades. Per exemple, si vols fer classes de ballet, aquí pots, a més de classes de ball d’altres especialitats i també de pilates, per completar el ritme de la dansa, una disciplina perfecta indicada per a la postura corporal i hàbits.

Article relacionat: Ballar country a Barcelona

Dansa contemporània a Gràcia

I el barri de Gràcia no anava a ser menys, per la qual cosa també trobem un ampli assortiment d’escoles amb la finalitat de que aprenguis a ballar.

Busca el millor allotjament a Gràcia  

U! Dance

És el cas d’U! Dance que compta amb diversos centres a Barcelona. És una escola jove i dinàmica que t’ofereix una classe gratuïta d’1 hora perquè provis i vegis si t’agrada. Concretament, l’escola de Gracia té tres sales àmplies equipades per aprendre diferents disciplines, amb la salsa i la bachata com estandardate.

T’animes a formar part d’alguna d’aquestes escoles i endinsar-te al mon de la dansa? La dansa contemporània permet expressar-nos de manera lliure i relaxada i és beneficiosa per reduir l’estrès, a més estaràs fent exercici. Encara et queden dubtes?

Ens recomanes alguna altra escola de dansa contemporània?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari