blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

DISNEY LIVE! A BARCELONA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Per satisfer les il·lusions dels teus petits, no cal que agafis cap avió cap a Orlando ni París. Ja ha arribat a Barcelona el ratolí més famós del món, i ho fa acompanyat per tota una companyia d’amics.

Mickey's Music Festival BarcelonaEl Disney Live! Mickey’s Music Festival arrenca amb de la mà de Mickey Mouse, qui ens transportarà, tant als nostres menuts com a nosaltres mateixos, a un món de fantasia.

Hi veurem, a banda de les típiques animacions de la factoria Disney, nous moviments d’hip-hop, acrobàcies vertiginoses, catifes voladores i transformacions màgiques amb els seus carismàtics i simpàtics personatges.

Sota l’aigua, Ariel, Sebastián i els seus amics ballen a ritme de reggae, mentre Woody, Buzz i Jessi ens ensenyen a ballar a l’estil “rodeo”, el Country més genuí. Formaràs part de la colla mentre globus gegants cauen del sostre.

Disney Live! Mickey’s Music Festival és un espectacle idoni per viure en família, produït per Feld Entertainment i coproduït per l’empresa espanyola Proactiv, en el qual a través de diferents estils musicals, el públic podrà gaudir i també cantar les versions de les cançons més conegudes de la Sirenita, Aladdín i Toy Story.

Juntament amb Mickey i Minnie Mouse, Donald i Goofy, Ariel, Sebastián, Úrsula, Yasmín, Aladdín i el Geni, Woody, Buzz i Jessi, els espectadors podran vibrar recordant amb 25 de les estrelles Disney les millors històries de tots els temps.

A la nostra ciutat la cita és del 23 al 26 d’octubre, en el Barcelona Teatre Musical (BTM), en el que abans fou el Palau dels Esports de Barcelona, a la falda de Montjuïc.

Podràs comprar les teves entrades a El Corte Inglés, i a molts altres portals de venda d’entrades com Ticketea, Atrápalo o Letsbonus. Si ets soci del RACC, pots obtenir les teves entrades amb fins a un 50% de descompte. Atenció: recorda que els nens nascuts després de l’1 de gener de 2013 no necessiten entrada.

Sens dubte aquesta aventura familiar és una gran proposta teatral per a grans i petits, que promet ser una experiència que ben segur recordaran tota la vida.

DisneyLive!

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari