blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

GIRA ESPANYOLA DE SPANDAU BALLET

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Torna Spandau Ballet, la mítica banda pop anglesa que al costat de Duran Duran van liderar el moviment musical “new romantic” a principi dels vuitanta.

I retorna als escenaris europeus per portar-nos tots els grans èxits de la seva discografia. El famós conjunt oferirà tres concerts a Espanya: Madrid, Bilbao i Barcelona, dins de la seva gira “Soulboys of the Western World Live“.

Taula de Continguts

La première

spandau balletAl setembre de 2014 es va projectar a Londres la première de Soulboys, anant als talons de la pel·lícula més taquillera d’Anglaterra.

L’estrena va tornar a reunir a la banda en un escenari per primera vegada des del 2010, interpretant alguns dels seus himnes. Aquest esdeveniment es va transmetre via satèl·lit a centenars de cinemes del Regne Unit i Irlanda, aprofitant que la banda tornava al Royal Albert Hall per primera vegada des de feia més de 30 anys, quan van llançar “True” a l’abril de 1983.

Ha estat molt lloada per la crítica, i s’ha distribuït per tota Europa. Una vegada més, la banda britànica demostra que és un dels grups més potents al Regne Unit.

La gira

Live Nation, la promotora, ha anunciat els concerts per a Madrid el 18 de juny al Barclaycard Center i per a Bilbao el 19 del mateix mes, al Palacio Euskalduna.

Així mateix avança que la banda té reservada una altra data a Barcelona que pròximament serà anunciada.

Les entrades per als concerts de Madrid i Bilbao es poden ja comprar des del 27 de febrer a Live Nation, Ticketmaster, El Corte Inglés i Entradas.com. El preu per a Madrid és des de 55 euros en endavant, i per a Bilbao des de 50 euros.

album spandau balletL’album

Tot això coincideix amb el llançament de l’àlbum “The Story, The Very Best of Spandau Ballet“, que compta amb tots els èxits del grup, més tres noves cançons produïdes pel llegendari productor Trevor Horn, inclòs el hit radiofònic “This is The Love” i el seu single “Steal”.

Si ets nostàlgic dels vuitanta i no vols perdre’t el retrobament amb aquesta gran banda, roman atent, ja que ben aviat anunciaran data per al seu concert a Barcelona. Molts ho esperem “amb candeletes”.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari