blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

DROPCAM: QUÈ PASSA A CASA?

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Tenir un sistema de video-vigilancia a casa i poder controlar-ho pel mòbil és alguna cosa que tots hem pensat en alguna ocasió, però que pocs han realitzat. Fer servir una càmera IP és tediós i complex si no ets un usuari força avesat en aquestes tecnologies, ja que requereix una configuració un xic difícil.Camara vigilencia

Però ara, de la mà de Google ens arriba DropCam HD. Amb aquest sistema aconseguim una forma molt més fàcil, ràpida i còmoda de convertir el nostre smartphone en un “Gran Germà”. També inclou algunes funcions més que interessants, a banda de la simple transmissió de vídeo.

El sistema requereix dues coses imprescindibles: una, el mòbil i l’altra, la càmera corresponent.

Aquesta no és una càmera qualsevol que configurem nosaltres, de qualsevol manera, es tracta de la part fonamental, fins i tot més que l’aplicació en si.

És una càmera que es configura gairebé sola i que té unes funcions molt interessants. La seva instal·lació consisteix a connectar-la a l’ordinador i seguir el manual d’instal·lació que es mostra en pantalla. Dos minuts. Després la col·loquem on més ens convingui.

Pel que fa a les funcions: detecció de moviment amb alerta instantània al mòbil, visió nocturna, micròfon, i altaveu. Tot això, juntament amb el mòbil i l’aplicació, es converteix en un sistema de vigilància i seguretat molt interessant.

Camara caraUna vegada instal·lada ja podem fer ús d’ella i veure des de la pantalla del mòbil el que està passant. El servei és senzill: vídeo-vigilancia de la llar des de qualsevol lloc del món. Podem veure en directe o gravar fins a 30 dies seguits al núvol, per poder veure-ho quan vulguem. L’aplicació està disponible tant per Android com per a iPhone.

De càmeres n’hi ha dos models a la venda. El més bàsic inclou una càmera amb un angle de visió de 107 graus i gravar vídeo a 720p HD. El DropCam Pro, un angle de 130 graus i zoom de 8 augments.

Si només volem veure què passa en temps real no hem de pagar més que el preu de les càmeres. No obstant això, si estem interessats a emmagatzemar els enregistraments, el servei d’emmagatzematge al núvol té un cost de 99 dòlars USA anuals per gravar 7 dies, o 199 dòlars USA per tenir un registre de fins a 30 dies.

Les apps ja són disponibles a les botigues d’Apple i Android. Que ja en vols una, de càmera? Encara no són a la venda a Espanya, però estigues alerta que sequr que hi haurà cua, malgrat els detractors que pensen que acabarà amb la nostra privacitat. Què en penses?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari