blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

On comprar henna a Barcelona

Mans tatuades amb henna
Escrit per Estibaliz

L’ús de la henna es remunta a cinc mil anys enrere. Prové de les fulles d’una planta anomenada Lawsonia inermis i el nom en català és henna, encara que és una paraula que gairebé no s’utilitza.

Durant segles, es va utilitzar per a tenyir la roba, però avui en dia, el seu ús més habitual és per a realitzar tatuatges temporals a la pell, per la coloració del cabell i com a tint d’ungles i dits. A més, se li han atribuït propietats curatives i màgiques, fins i tot en algunes cultures es considera sagrada.

Al mercat actual hi ha una infinitat de productes a base d’aquesta substància vegetal i natural, per això a ShBarcelona volem explicar-te on comprar henna a Barcelona.

Article relacionat: On tatuar-se a Barcelona

Utilitat de la henna

Bonic disseny d'henna als dits

Imatge via Pixabay

És un tint natural que té molts avantatges, com per exemple, revitalitza i protegeix el cuir cabellut, redueix la incidència de la caspa i la pèrdua de pèl, es pot aplicar amb força freqüència, proporciona brillantor i textura al cabell, tenyeix amb suavitat i sense danyar…

Tingues en compte que en el mercat pots trobar barreges de henna per a tenyir els cabells amb diferents colors, però aquests sí que porten productes químics; la henna natural només tenyeix d’un color marró-ataronjat.

En referència al seu ús per a decoracions a la pell, no són tatuatges per a tota la vida, sinó que són temporals, ja que els dissenys es van esvaint conforme la pell es va netejant.

Botigues de cosmètica natural a Barcelona

Adonia és la botiga líder al sector al nostre país, ja que ofereix la gamma més completa de cosmètica natural i ecològica i disposa de més de 50 marques.

Tots els seus productes són naturals i vénen amb la llista d’ingredients completa perquè sàpigues exactament què porten. Venen tints i cremes colorants formulats a base de henna, pigments naturals i olis vegetals, totalment naturals, perquè no porten cap ingredient químic, estan lliures de silicones, parabens, sulfats, colorants, conservants, amoníac, aigua oxigenada i perfums artificials.

Per una altra banda, un altre lloc on comprar henna a Barcelona és a Espai Verd, una botiga de cosmètica, dietètica i nutrició. Combina productes orgànics alimentaris amb medicina natural, i tot i que tenen sobretot aliments, també disposen de henna en tots els colors.

Els trobaràs al carrer Princesa, 31, a Ciutat Vella.

Article relacionat: Biocultura a Barcelona

Comprar henna online

Dibuix henna a una mà

Imatge via Pixabay

Si les dues botigues que t’hem proposat a l’apartat anterior et queden molt lluny o no disposes de temps per a visitar-les, per internet ho tens tot al teu abast. Hem fet un llistat de webs dedicades a la venda de henna:

No oblidis que els productes químics perjudiquen la salut de la pell i la del nostre planeta. Una vida més sana es promou amb el consum de productes orgànics. Mai és tard per a canviar els nostres hàbits… Tracta bé al teu cos i comença a utilitzar henna!

Coneixes algun altre lloc on comprar henna a Barcelona?

On comprar henna a Barcelona
5 (100%) 5 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

  • Otro sitio para comprar henna es una tienda online, basada en Barcelona: LaLoquita.Com
    La henna que se vende allí es Surya Brasil, con varios colores y de producción ecológica. Muy buen producto, perfecto para cubrir canas o tonalizar el cabello.
    Ah, se entrega en unos 4-5 días.

Deixar un comentari