blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

On comprar henna a Barcelona

henna en barcelona
Escrit per Estibaliz

Vols saber on comprar henna a Barcelona? En aquest article de ShBarcelona et donem una llista per comprar henna a la Ciutat Comtal, i una sèrie de llocs destacats de botigues en línia. Al mercat actual hi ha una infinitat de productes a base d’aquesta substància vegetal i natural, aprèn quins són.

L’ús de la henna es remunta a cinc mil anys enrere. Prové de les fulles d’una planta anomenada Lawsonia inermis i el nom en català és henna, encara que és una paraula que gairebé no s’utilitza.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Durant segles, es va utilitzar per tenyir la roba, però avui en dia, el seu ús més habitual és per a realitzar tatuatges temporals a la pell, per la coloració del cabell i com a tint d’ungles i dits. A més, se li han atribuït propietats curatives i màgiques, fins i tot en algunes cultures es considera sagrada.

Article relacionat: On tatuar-se a Barcelona

Utilitat de la henna

És un tint natural que té molts avantatges, com per exemple, revitalitza i protegeix el cuir cabellut, redueix la incidència de la caspa i la pèrdua de cabell, es pot aplicar amb força freqüència, proporciona brillantor i textura al cabell, tenyeix amb suavitat i sense perjudicar el cabell de manera severa.

Busca el millor allotjament de Barcelona 

Tingues en compte que al mercat pots trobar barreges de henna per  tenyir els cabells de diferents colors, però en aquest cas sí que porten productes químics; la henna natural només tenyeix d’un color marró-ataronjat.

En referència al seu ús per dibuixar-te decoracions a la pell, no són tatuatges per a tota la vida, sinó que són temporals, ja que els dissenys es van esvaint conforme la pell es va netejant. Normalment, duren entre quinze dies i un mes. Molta gent decideix fer-se un tatuatge de henna per veure com els pot quedar un tatuatge de tinta permanent, és una bona idea per tenir-ne

henna surya comprar online

Foto vía unsplash.com

Botigues de cosmètica natural a Barcelona

Adonia

Adonia és la botiga líder al sector al nostre país, ja que ofereix la gamma més completa de cosmètica natural i ecològica i disposa de més de 50 marques.

Tots els seus productes són naturals i venen amb la llista d’ingredients completa perquè sàpigues exactament què porten. Venen tints i cremes colorants formulats a base de henna, pigments naturals i olis vegetals, totalment naturals, perquè no porten cap ingredient químic, i a més, estan lliures de silicones, parabens, sulfats, colorants, conservants, amoníac, aigua oxigenada i perfums artificials.

Troba el millor pis de lloguer a Barcelona 

Espai Verd

Per una altra banda, un altre lloc on comprar henna a Barcelona és a Espai Verd, una botiga de cosmètica, dietètica i nutrició. Combina productes orgànics alimentaris amb medicina natural, i tot i que tenen sobretot aliments, també disposen de henna en tots els colors.

Els trobaràs al carrer Princesa, 31, dins del districte de Ciutat Vella.

Article relacionat: Biocultura a Barcelona

henna tattoo barcelona

Foto vía unsplash.com

Comprar henna online

Si les dues botigues que t’hem proposat a l’apartat anterior et queden molt lluny o no disposes de temps per a visitar-les, per internet ho tens tot al teu abast. Hem fet un llistat de webs dedicades a la venda de henna perquè trobis el que busques sense sortir de casa:

No oblidis que els productes químics perjudiquen la salut de la pell i la del nostre planeta. Una vida més sana es promou amb el consum de productes orgànics. Mai és tard per a canviar els nostres hàbits… Tracta bé al teu cos i comença a utilitzar henna!

Coneixes algun altre lloc on comprar henna a Barcelona?

 

 

 

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

  • Otro sitio para comprar henna es una tienda online, basada en Barcelona: LaLoquita.Com
    La henna que se vende allí es Surya Brasil, con varios colores y de producción ecológica. Muy buen producto, perfecto para cubrir canas o tonalizar el cabello.
    Ah, se entrega en unos 4-5 días.

Deixar un comentari