blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

“EL REI DE LA TÒFONA” OBRE A BARCELONA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Obre a Barcelona un nou Don Giovanni, amb la ressenya de ser reconegut com un dels millors restaurants italians d’Espanya. Ho fa després de ser aclamat pels seus altres establiments, i ve a la ciutat comtal amb la intenció de convertir-s’hi en el millor restaurant de cuina italiana.

El xef sicilià Andrea Tumbarello obre el seu tercer Don Giovanni dins de l’Hotel NH Collection Constança. Aquest xef, que com ell mateix es defineix és “un economista reconvertit en cuiner” ja ha estat reconegut amb tres Sols de la Guia Repsol i el seu restaurant de Madrid com a millor Restaurant italià de Madrid per la Mostra Gastronòmica de la Pasta i el Dolç de Daroca el 2012.

EscuelaAvui et presentem al “Rei de la Tòfona”.
Andrea Tumbarello és un personatge singular, economista, que apareix a l’univers de la restauració per una d’aquelles casualitats: en acudir al restaurant de Madrid com a client per primera vegada, va recriminar a la propietària de llavors la baixa qualitat de la seva cuina. Ella li va oferir traspassar-li el negoci i Tumbarello va acceptar el repte i es va reconvertir així d’economista en cuiner.

Andrea sobretot és un gran empresari, un gran gestor, un gran director de cuina i un gran cuiner quan es posa a això. El seu restaurant Don Giovanni de Madrid és un dels llocs de més èxit a la capital. Últimament assessora i dirigeix als antics restaurants d’en Sergi Arola, les famoses Pinacoteques D’I de Madrid. A més, s’ocupa d’un dels dos restaurants de la Finca Cortesin, que s’ha convertit en la referència més atractiva de la Costa del Sol, igual que ho és el seu Don Giovanni Marbella.

Per al seu desembarcament a Barcelona, ha escollit el NH Collection Constança, darrere de l’Illa Diagonal. Comptarà amb una cocteleria tutelada per Diego Cabrera. Tumbarello aplicarà aquí el mateix concepte que al seu local de Madrid, sempre ple de clients satisfets. Restaurante

El seu art es basa en el producte de primera, i té com a gran protagonista la tòfona (d’aquí el seu mot), així com conceptes autènticament italians. Preus ajustats en una carta dividida entre les seves especialitats: ous, “antipasti”, amanides, suggeriments, els “capritxos d’Andrea”, pasta fresca, carn i pizzes.  Pots seguir les novetats al Twitter.

El pots veure en acció al programa Master Cheff, al vídeo al peu, on va robar el cor del equip i del públic. És una gran notícia el fet de poder comptar a la nostra ciutat amb aquesta referència del millor menjar italià, que des de ShBarcelona t’apropem amb el desig que la gaudeixis.

Pisos de lloguer a Barcelona Tumbarello roba ‘il cuore’ de MasterChef

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari