blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

Els millors restaurants peruans de l’Eixample

Plat de patata morada tradicional del Perú
Escrit per Xavi Maldonado

El districte de l’Eixample és un dels més interessants de Barcelona. La seva oferta gastronòmica i monumental és una de les més importants de la Ciutat Comtal. A aquesta zona podràs trobar tota mena de restaurants, d’una gran varietat de països, i amb una qualitat extraordinària. La gastronomía peruana s’ha posat de moda a tot el país per la gran varietat i els intensos sabors dels seus plats.

Avui, des de ShBarcelona us parlem dels millors restaurants peruans de l’Eixample. Si vols saber quins són els millors restaurants peruans de l’Eixample, no et perdis aquest article.

Article relacionat: Restaurants peruans a Barcelona

Descobreix la cuina peruana més saborosa

Totora

Plats de ceviche, tradicional de la gastronomia peruana

Imatge via Pixabay

Aquest restaurant està situat al carrer de Còrsega 235. A través de la seva carta pots sentir els sons, olors, sabors i textures de l’oceà. En ella podràs trobar una gran varietat de les especialitats peruanes de marisc i peix, sense deixar d’homenatjar les arrels de la seva gastronomia més tradicional.

Alguns dels deliciosos plats que podràs degustar a Totora són: Aletes fregides a l’estil “southern” i banyades amb salsa de rocoto o acompanyades de salsa picant, api i huancaínatequeños embolicats en massa de wanton i farcits de pop, llagostins i calamars servits amb salsa tàrtara, o pop amb salsa d’ají acompanyat de picada de patata, emulsió d’ají groc i chimichurri andí. Per llepar-se els dits.

El Dorado Chicken

Aquest local està situat al carrer de Balmes, 122. Al Dorado Chicken estan molt orgullosos de la seva gastronomia peruana. Per això, ofereixen una varietat de plats per a tota classe de paladars.

Aquí et mostrem alguns d’aquests plats més destacats: el famós Ceviche, un plat compost per trossos de peix, marinat amb llimona, ají i coriandre i acompanyat de ceba, blat de moro i moniato; pollastre rostit a la llenya, acompanyat de patates fregides, amanida de verdures i les seves salses especials; o el Tacu Tacu a “lo macho“, que consisteix en arròs fregit barrejat amb mongetes i acompanyat amb diversos tipus de mariscos amb salsa d’ají groc. ¿Interessant, oi?

Article relacionat: Restaurants ètnics a Barcelona

Yakumanka

Yakumanka va néixer de la recerca del maridatge ideal entre la cuina peruana i el millor producte de les Costes Ibèriques, sempre seguint la filosofia de Gastón, fidel al concepte de cevichería popular del Perú, amb plats abundants i estètica criolla. Un delit amb gust de mar. Està situat al carrer València 207. Aquí podràs degustar diferents tipus de ceviches, planxes marines o woks amb arròs i saó criolla.

Ceviche 103

Plat de carn amb patates a un restaurant peruà

Imatge via Pixabay

Aquí podràs trobar el millor de la cuina peruana contemporània, amb una composició que conviu perfectament en un espai on cada plat explica una història que confina sabors d’una gastronomia amb una tradició de més de 500 anys.

Una festa culinària que Ceviche 103 t’ofereix a través d’una exquisida experiència que alimenta els teus sentits. Aquest restaurant es troba al carrer de Londres 103.

Podràs gaudir del ceviche clàssic amb reig tallat en cubs, llet de tigre, moniato glacejat, ceba vermella, pista i choclo; el ceviche afrodisíac amb reig, mol·luscs de temporada, llet de tigre, moniato glacejat, ceba vermella, pista i choclo o Causa amb tàrtar de bou amb patata premsada, ají groc, tonyina toro, ou de guatlla, yuca i alvocat. No se’t fa la boca aigua?

*Imatge destacada de: ChrisGoldNY via VisualHunt

Has tastat ja la gastronomia peruana? Què t’han semblat aquests restaurants?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari