blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

080 Barcelona Fashion Week 2015

Models a una desfilada de moda
Escrit per Mercedes

Aquest febrer vinent tindrà lloc la Setmana de la Moda de Creadors Catalans. Es tracta d’un dels esdeveniments del món de la moda més importants de l’any a la ciutat de Barcelona, i on els dissenyadors independents tenen l’ocasió de mostrar al públic les seves noves creacions en disseny de moda.

Tant si vius a Barcelona o estàs allotjat a un allotjament turístic durant aquestes dates, des de ShBarcelona t’aconsellem que et perdin aquest esdeveniment de moda, la 080 Barcelona Fashion Week de 2015.

Article relacionat: Barcelona Fashion Week

La Fashion Week

Models en un esdeveniment de modelatge

Imatge via Pixabay

El 080 Barcelona Fashion Week neix en 2007. El seu objectiu i prioritat és donar una plataforma als dissenyadors independents, alhora que convertir-se en un referent del disseny català en l’àmbit internacional.

En aquesta edició es farà la presentació de la temporada de primavera-estiu 2015, i la seu triada per acollir aquesta edició és el Museu Marítim. Pel 080 BFW d’enguany es comptarà amb més de 30 signatures i marques del sector, que participaran en la passarel·la.

Més de 300 directius i empresaris de la moda de grans companyies com Inditex (Zara), Mango, Desigual o Tous, així com representants de distribuïdors online com Amazon o Privalia, es reuneixen per a aquesta edició, i seran protagonistes en els diferents actes fora de la passarel·la.

D’aquests actes externs, un dels més importants és el Barcelona Fashion Summit. Aquesta jornada de ponències s’encarrega de reunir a diferents professionals de la moda per debatre entorn d’un tema en concret.

En aquest cas, el debat i les diferents xerrades giraran entorn dels reptes del mercat digital de la moda. Com no podia ser menys donat l’assumpte central de les exposicions, es comptarà amb experts de Google, Esade, Iese, The Boston Consulting Group o McKinsey.

Tots plegats analitzaran la transformació impulsada pels nous canals i operadors del mercat, així com la figura del nou consumidor sorgit de la xarxa. S’incidirà sobre la moda tradicional en l’entorn digital, els “pure players” o les noves tendències en e-commerce.

Article relacionat: La moda de Barcelona

Crítica de moda treballant a la Fashion Week

Imatge via Pixabay

El jove talent tindrà un major reconeixement, si és possible, amb la concessió del Premi Nacional de la Generalitat al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion, dotat amb 20.000 euros, i es promourà la difusió i notorietat de la marca guanyadora a escala nacional i internacional.

Qui assoleixi el premi presentarà la seva propera col·lecció en la següent edició d’aquesta passarel·la barcelonina, i una mostra de la col·lecció passarà a formar part del Museu Tèxtil i de la Indumentària de Catalunya.

L’esdeveniment se celebrarà entre el 2 i el 5 de febrer proper, i ocuparà diferents espais del conjunt arquitectònic de les Drassanes Reials, un dels monuments del gòtic civil d’ús industrial més importants del món.

Tant si ets professional del sector com aficionat a la moda, aquesta cita és imperdible.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari